Sofie Sluimer
Deel dit artikel

CBLF Deltares in Delft

De heiwerkzaamheden bij project CBLF Deltares in Delft zijn bijna afgerond. Op naar de volgende fase in dit mooie project. Wij zijn alvast benieuwd naar het eindresultaat!

Deltares is een onafhankelijk technologisch instituut dat werkt aan oplossingen en innovaties op het gebied van water, ondergrond en infrastructuur. Met 800 medewerkers richt het instituut zich op rivierdelta’s, kustregio’s en riviergebieden.

Om efficiënter te kunnen werken wordt de onderzoeksfaciliteit op Utrecht Science Park verplaatst naar de Deltares-campus in Delft. Deltares heeft ten behoeve van dit toegepaste onderzoek de behoefte om een Chemisch Biologisch Laboratorium te realiseren op het eigen terrein van Deltares te Delft. Het Chemisch Biologisch en Fysisch Laboratorium (CBFL) omvat ca. 1.600 m² bruto vloeroppervlakte en bestaat uit drie bouwlagen.

Het gebouw wordt ingericht met laboratoria en bijbehorende ondersteunende ruimten. De uitvoering van dit project omvat zowel bouwkundige, elektrotechnische en werktuigbouwkundige werkzaamheden.

Stevens Van Dijck is verantwoordelijk voor de directievoering bij dit project.

 

Deel dit artikel

Andere actualiteiten