Vastgoedadvies

Circulair bouwen

Duurzame gebouwen renderen op termijn beter dan gebouwen die niet of maar beperkt duurzaam zijn. Duurzaamheid is de logische keuze vanwege vele redenen, maatschappelijk en financieel. Denk alleen aan de stijgende energiekosten.

Onze experts helpen u om duurzaam vastgoed te ontwikkelen. Zij zijn volledig vertrouwd met de verschillende methodieken om objectief vast te stellen hoe een gebouw scoort op het gebied van duurzaamheid. Denk onder meer aan instrumenten zoals BREEAM en WELL. 

Aan de hand daarvan helpen we u uw ambities op het gebied van duurzaamheid concreet te maken. U krijgt van ons duidelijkheid over welke maatregelen nodig zijn in een gebouw, welke investering daarmee gemoeid is en wat het rendement ervan is.

Ook kunnen onze adviseurs het ontwerpteam van uw project bijstaan door voorstellen voor verduurzaming te beoordelen en te verbeteren. Laat om te beginnen uw plannen en/of bestaand onroerend goed eens toetsen aan de hand van een quick scan. 

Betere gebouwen zijn duurzame gebouwen, daar zetten we ons graag voor in. Ook uw (nieuwe en bestaande) onroerend goed tillen we graag naar een hoger plan, waarbij duurzaamheid en rendement onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Workshop Circulair Bouwen
Bent u geïnteresseerd om middels een workshop uw circulaire ambities verder vorm te geven, aan te scherpen en te onderbouwen? Denk dan eens aan onze workshop Circulair Bouwen. De workshop is voor alle betrokkenen bij een bouwproject van de organisatie: CEO en CFO, projectleiders, verantwoordelijken voor beheer en onderhoud, opsteller van het PvE en gebruikersbegeleider. Elke workshop is maatwerk en duurt plusminus twee uur.

Benieuwd wat Stevens Van Dijck voor u kan betekenen?

"Maak uw ambities op het gebied van duurzaamheid en circulariteit concreet. Met beschikbare instrumenten als BREEAM en WELL Nederland. En met onze experts."