Vastgoedadvies

Meetstaten NEN2580

Over het Verhuurbaar Vloeroppervlakte (VVO) mag geen enkele discussie zijn bij verhuur, aankoop of verkoop van onroerend goed. Deze stellen we objectief voor u vast volgens de NEN2580-norm. U ontvangt meetstaten en het bijbehorend meetcertificaat.

VVO is bovendien vaak de basis voor afspraken en contracten op het gebied van onderhoud. Ook dan is een correcte, objectieve meting van belang. Vele makelaars, projectontwikkelaars, beleggers, beheerders en huurders weten ons hiervoor te vinden. 

Verder is het bij de ontwikkeling van een nieuw project raadzaam in een vroeg ontwerpstadium de VVO te laten meten en beoordelen. Mogelijk zijn er binnen het plan, binnen de contouren van het gebouw en binnen de geplande investering kansen om de VVO te vergroten en daarmee het rendement te verhogen. Daarover adviseren we u graag.

Benieuwd wat Stevens Van Dijck voor u kan betekenen?

"Onze experts leggen al ruim 30 jaar eindeloos veel vierkante meters Verhuurbare Vloeroppervlakte vast. Objectief en volgens de NEN2580-norm voor makelaars, beleggers, projectontwikkelaars, huurders, beheerders en morgen ook voor u."