Het geeft rust en vertrouwen als besluiten goed doordacht zijn

Over Stevens Van Dijck

Kwaliteit en kwantiteit perfect in balans

Bouwen is meer dan het stapelen van stenen alleen. Dát is onze filosofie. Het gaat om een optelsom van de juiste mensen, kennis, kunde en materialen. Kwaliteit en kwantiteit in een perfecte balans. Daarvoor zorgen onze projectmanagers en adviseurs. Voor grote, complexe opgaven of juist kleine, zeer gespecialiseerde projecten. Met bouwmanagement, huisvestings- en vastgoedadvies en alles ertussenin.

 

Het beste uit het team

Het succes van een bouwproject staat of valt met het team van specialisten dat voor deze unieke opgave is geformeerd. Daarom investeren we vanaf dag een in samenwerking en verbinding. Zo profiteren we optimaal van de aanwezige expertise, en weten we elkaar altijd te vinden: om keihard samen te werken, bij te sturen, te discussiëren, te sparren en te vieren. We maken daarin geen onderscheid. Een timmerman is net zo’n onmisbaar onderdeel als een manager. Samen zorgen we voor de beste gebouwen.

 Ook onze opdrachtgevers zijn onderdeel van dit team. En dat is niet zo gek, want jouw vraag is het uitgangspunt voor alles wat we doen. Onze experts helpen je graag op weg. Als aanvoerder van het team, ervaren gids, kritische denker en betrokken samenwerkingspartner. We zetten geen vinkjes, maar kijken hoe we het totaalplaatje beter kunnen maken. We bevragen wat nader onderzocht moet worden, denken mee over oplossingen voor complexe vraagstukken en zijn niet bang om een visie te delen of bij te stellen. Voor en mét onze opdrachtgevers.

Stevens Van Dijck als werkgever

Professionals die onze waarden onderschrijven en omarmen, zijn welkom in onze organisatie. We hebben geregeld vacatures op alle niveaus, van stagiair en net-afgestudeerd tot senior ervaringsniveau. Als je je wilt inzetten voor enorm gevarieerde projecten en je wilt blijven ontwikkelen, lees je hier meer over je loopbaanmogelijkheden bij Stevens Van Dijck.

Groener, beter en leuker bouwen

Duurzaam bouwen is wat ons betreft geen vraag, maar het antwoord. We zijn er ons van bewust dat gebouwen altijd dienend zijn aan een ander doel: fijn en veilig wonen, prettig werken, heerlijk genieten van een fijne dag of avond. Natuurlijk, in cijfers, metingen en constructie moet het gebouw tiptop in orde zijn. Maar ook de kwalitatieve kant van gebouwen staat bij ons hoog in het vaandel. Dat gaat over de sociale waarde, maar ook over toekomstbestendigheid en circulariteit. Niet voor niets initieerden we Betere gebouwen, een kennisplatform over groener, beter en leuker bouwen. Zo sluiten bouwprojecten naadloos aan bij het doel waarvoor ze neergezet zijn. Met oog voor mens en klimaat. 

Steeds in beweging

Stevens Van Dijck is geen familiebedrijf, maar zo voelt het wel. We zijn een kleine, informele organisatie zonder poespas, waar iedereen elkaar kent. Een fijn team van een tikkeltje eigenwijze vakidioten, waarmee we er samen voor zorgen dat ons werk perfect voor elkaar komt. We stimuleren onszelf en elkaar om te leren, te ontwikkelen en te verbeteren. De bouwsector staat nooit stil, dus wij ook niet. En werk je bij ons? Dan krijg jij alle kansen en ruimte om te werken en leren op een manier die jou past. Het fundament ligt er, de rest kleur je zelf in. Samen komen we verder.

Ervaring

kennen bouwprocessen door en door, thuis in vele sectoren, weten welke besluiten bij vastgoed komen kijken, overzicht, risico’s zien en daarnaar handelen

Betrokken

samenwerken in het belang van de opdrachtgever, met de eindgebruiker voor ogen, ambitie en haalbaarheid in balans, vooruitdenken aan beheer en exploitatie, maatschappelijk ondernemen, duurzaamheid als vanzelfsprekend streven

Plezier

respectvol en gelijkwaardig in samenwerkingen, positieve energie, denken in mogelijkheden, samen beter worden, in teams iedereen boven zichzelf laten uitstijgen, trots op eindresultaten

Leiderschap

kundige managers, besluitvaardig, processen doorzien, ook leading op inhoud, aankaarten wat meer duidelijkheid vergt en vragen stellen, gids, teamleider

Trots op zichtbaar resultaat

Bouwen is een intensief proces. We zijn dan ook zonder meer trots op alle gebouwen waaraan we bijgedragen hebben. Omdat we steeds weer een unieke samenwerking tot stand hebben mogen brengen. En omdat het eindresultaat stáát. Stuk voor stuk beeldbepalend op toonaangevende locaties.

Vanzelfsprekend duurzaam, het gaat (nog) niet vanzelf

We doen het uit overtuiging, uit noodzaak, uit verantwoordelijkheidsgevoel tegenover toekomstige generaties. En omdat het mogelijkheden biedt. We doen het omdat het kan en omdat we het willen. Streven naar duurzaam denken en doen, circulair bouwen, wat is onze visie, hoe maken we die concreet, welke keurmerken passen we toe?

Onze samenwerking kan in elke fase starten

Of uw plannen nu in een vroeg stadium zijn of al verder gevorderd, we sluiten aan bij waar u nu staat. Elk bouwtraject blijft natuurlijk maatwerk, maar globaal onderscheiden we een aantal fasen.

Leer ons beter kennen

Wat de mensen van Stevens Van Dijck bindt, is de ambitie om betere gebouwen voor opdrachtgevers te realiseren. Daarnaast bouwen we aan een prettige samenwerking, aan vertrouwen, aan inhoudelijke verdieping en verbreding en aan een duurzamere sector. Ook bouwen we aan onze eigen ontwikkeling als professional en als mens.