Bouwmanagement

Ontwerpmanagement

In de ontwerpfase zet een team de stap van niets naar iets, met alle keuzes die daarbij horen. Het is het begin van ontwerpen, evalueren, leren en verder finetunen. Onze adviseurs zijn in staat om steeds met het programma van uw wensen en eisen voor ogen te blijven streven naar de optimale oplossingen. Ze denken mee in de lijn van voorlopige ontwerpen, met respect voor de ambitie van de teamleden, en tegelijk zijn ze constructief kritisch. Onze ontwerpmanagers zeggen wat er gezegd moet worden, signaleren waar nog nadere studie of onderbouwing van een keuze nodig is en zorgen dat het ontwerp volledig klopt. Dat is immers het uitgangspunt voor verdere realisatie van een project.

Ook denken zij vooruit welke investeringen en aanpassingen zichzelf terugverdienen in de exploitatie, zoals bijvoorbeeld energieneutraliteit.
De ontwerpmanager zorgt dat het team tot het uiterste gaat binnen alle kaders van wensen en eisen, budget, maar ook randvoorwaarden zoals vergunningen en bestemmingsplannen en regels en regelingen op het gebied van subsidie, fiscaliteit en aanbestedingen.
Besluiten in de ontwerpfase zijn bepalend voor het succes en de waarde van uw gebouw. Wij staan voor nuchterheid en zorgvuldigheid in deze fase.

Benieuwd wat Stevens Van Dijck voor u kan betekenen?

Meer rondom ontwerpmanagement