Jouw carrière in een inspirerende werkomgeving

Werken bij Stevens Van Dijck

Een grote variatie aan bouwprojecten is voor jou een uitdaging. Circulair bouwen en duurzaamheid vind je belangrijk maar ook volkomen vanzelfsprekend en op dat gebied wil je graag van betekenis zijn. In samenwerkingen vind je respect en gelijkwaardigheid waardevol. Je wilt jezelf blijven ontwikkelen. 

Professionals die onze waarden onderschrijven en omarmen, zijn welkom in onze organisatie. We hebben regelmatig vacatures op alle niveaus, van stagiair en net-afgestudeerd tot een senior ervaringsniveau. We maken graag met je kennis om de mogelijkheden bij Stevens Van Dijck door te nemen.


Spreekt onze aanpak je aan? We leren je graag beter kennen!

Neem contact op met  Bram Jongejan om de mogelijkheden te bespreken. Hij is telefonisch of via whatsapp bereikbaar op 06-23414103 of per mail jongejan@stevensvandijck.nl

Vacatures

In de dynamische wereld van bouw en vastgoed staan we steeds weer voor nieuwe uitdagingen. We hebben dan ook voortdurend vacatures op alle ervaringsniveaus. Starters verwelkomen we graag, maar we zoeken zeker ook (zeer) ervaren professionals die hun loopbaan in bouw en vastgoed een uitdagend vervolg willen geven. Staat de functie die precies bij jou past er niet bij, stuur dan gerust je open sollicitatie.

Heb je het gevoel dat je in ons team past?
Laten we kennis maken!

Neem contact op met  Bram Jongejan om de mogelijkheden te bespreken. Hij is telefonisch of via whatsapp bereikbaar op 06-23414103 of per mail jongejan@stevensvandijck.nl

Jong talent stevige ervaring

SVD Academy

Onze medewerkers moedigen we aan zich persoonlijk en professioneel te blijven ontwikkelen aan de hand van hun interesses en ambities. Ze hebben een persoonlijk budget voor opleidingen en cursussen.

Via SVD Academy kunnen ze hun kennis verbreden en verdiepen. Hier komen onderwerpen aan bod zoals duurzaamheid, brandveiligheid, regelgeving (Bouwbesluit, UAV, UAV-GC), projectmanagement (Prince2) en financiën (bijv. vastgoedrekenkunde). En is er onder meer aandacht voor communiceren en leiderschap.

In-house opleidingen

SVD Academy nodigt externe trainers uit voor in-house opleidingen maar ook onze eigen experts delen hun kennis op het gebied van aanbesteden, bouwkosten, techniek, juridische zaken en vastgoed.

Een paar voorbeelden van cursussen: Projectmanagement & Installatietechniek voor de junioren, UAV – UAV GC voor de medioren en Contractvormen in de hoogconjunctuur en Risicomanagement. Ook Circulariteit komt geregeld terug in het programma.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent.
Ben je er van overtuigd dat je bij Stevens Van Dijck past?
Mail ons dan je open sollicitatie.