"Bouwen is meer dan stenen stapelen. Het gaat erom de juiste mensen bij elkaar te brengen."

Werken bij Stevens Van Dijck

Bouwprojecten groot of klein, complex of overzichtelijk, nationaal of internationaal: juist van die grote variatie word jij blij. En áls je dan in een project duikt, zit je op het puntje van je stoel: kan het nóg beter, sneller, efficiënter? Hoe vinken we niet alleen het programma van eisen af, maar zorgen we voor plus plus meerwaarde voor alle belanghebbenden? Elke dag weer zoek je naar manieren om het vandaag weer een stukje beter te doen dan gister, met een klein team van experts en samen met partners in het project. Iedereen heeft daarin zijn eigen rol: in een cultuur van gelijkwaardigheid en respect voor elkaar voel jij je prima thuis.

Doen we iets met circulair bouwen en duurzaamheid? Voor jou is dit geen vraag, maar een gegeven. Via de bouwprojecten waar jij aan bijdraagt, werk je aan een prettige, leefbare en duurzame leefomgeving. Je bevraagt wat nader onderzocht moet worden, denkt mee over oplossingen voor complexe vraagstukken en bent niet bang om je visie te delen. En je stimuleert jezelf en anderen om te leren, te ontwikkelen en te verbeteren. De bouwsector staat nooit stil, dus jij ook niet. Bij Stevens Van Dijck krijg jij alle kansen en ruimte om te werken en leren op een manier die jou past. Het fundament ligt er, de rest kleur je zelf in. Samen komen we verder.

 

Past deze aanpak bij jou? We leren je graag beter kennen!

Bespreek de mogelijkheden met Bram Jongejan via 06-23411403 of per mail jongejan@stevensvandijck.nl

Vacatures

De wereld van vastgoed en bouw verandert in een razend tempo. Daarom hebben we regelmatig vacatures: van startersfuncties tot jobs voor meer ervaren professionals die hun carrière in bouw en vastgoed een mooie boost willen geven. Staat jouw droombaan er (nog) niet bij? Stuur dan gerust een open sollicitatie.

Zie jij jezelf zitten in het team? Laten we kennis maken!

Neem contact op met  Bram Jongejan via 06-23411403 of per mail jongejan@stevensvandijck.nl

Jong talent stevige ervaring

Ruimte voor groei

Wat maakt jouw werk leuk? Volgens ons is dat het gevoel dat je ergens aan bijdraagt, dat je verantwoordelijkheid en vertrouwen krijgt én dat je kunt groeien. Allemaal zaken die we in de organisatie hoog waarderen.

Hoe zit het met ontwikkeling op professioneel en persoonlijk vlak? Iedereen die bij Stevens Van Dijck werkt, heeft een budget voor opleidingen en cursussen. Jouw ambitie of interesse verwezenlijk of verdiep je op deze manier.

Dus: wil je iets leren of weten? Kom met een plan en groei!

SVD Academy

Sommige kennis in onze sector is zeer specialistisch. Of het is theorie die iedereen moet leren of zo nu en dan opfrissen. Die kennis kunnen we daarom net zo goed samen up-to-date houden. Daarvoor is de SVD Academy. Hier komen onderwerpen aan bod als duurzaamheid, brandveiligheid, regelgeving (Bouwbesluit, UAV, UAV-GC), projectmanagement (Prince2) en financiën (bijvoorbeeld vastgoedrekenkunde). Ook is hier aandacht voor communiceren en leiderschap.

In-house opleidingen

Nog een stapje verder gaan? SVD Academy nodigt regelmatig externe trainers uit voor in-house opleidingen. Ook de kennis die we zélf in huis hebben, delen we. Het gaat dan bijvoorbeeld om kennis op het gebied van aanbesteden, bouwkosten, techniek, juridische zaken, vastgoed en circulariteit.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent.
Zie jij in Stevens Van Dijck een goede match?
Mail ons dan je open sollicitatie.