Actualiteiten

Filteren
Filteren
Het hoogste punt is bereikt!
Bouwen is mensenwerk. Dat is misschien wel de belangrijkste les tot nu toe in het vak.
Hoe manage je een complex bouwproject in een historische binnenstad?
Waar ik het trotst op ben? Dat is wel de ontwikkeling die ik de afgelopen jaren door heb gemaakt.
Op 17 januari jl. is op de nieuwbouwlocatie het ‘hoogste punt’ gevierd met alle betrokken stakeholders en de gebruiker van het aan de nieuwbouw grenzende gebouw Sigma.
Met veel enthousiasme werd op 15 juli 2022 de symbolische eerste paal geslagen voor het splinternieuwe onderwijsgebouw van Tilburg University, het Marga Klompé Building, vernoemd naar de eerste vrouwelijke minister in Nederland.
Op 16 oktober jl. was het zover, de oplevering en (sleutel)overdracht van Theater aan de Parade te ’s-Hertogenbosch.
Kostenstijgingen, tekort aan bouwmaterialen, steeds verdere verdichting van steden, hoge eisen aan gebouwen om ons heen, innovaties die elkaar steeds sneller opvolgen: de wereld waarin we dagelijks werken wordt steeds complexer. Is total engineering daarvoor dé oplossing?
Op zaterdag 28 oktober werd de Stadswinkel geopend. Het voormalige gebouw van de bibliotheek en gemeentelijk diensten uit de jaren ’90 van de vorige eeuw is geheel getransformeerd tot een state of the art gebouw.
De heiwerkzaamheden bij project CBLF Deltares in Delft zijn bijna afgerond. Op naar de volgende fase in dit mooie project. Wij zijn alvast benieuwd naar het eindresultaat!