Actualiteiten

Filteren
Filteren
Op 17 januari jl. is op de nieuwbouwlocatie het ‘hoogste punt’ gevierd met alle betrokken stakeholders en de gebruiker van het aan de nieuwbouw grenzende gebouw Sigma.
Met veel enthousiasme werd op 15 juli 2022 de symbolische eerste paal geslagen voor het splinternieuwe onderwijsgebouw van Tilburg University, het Marga Klompé Building, vernoemd naar de eerste vrouwelijke minister in Nederland.
Op 16 oktober jl. was het zover, de oplevering en (sleutel)overdracht van Theater aan de Parade te ’s-Hertogenbosch.
Kostenstijgingen, tekort aan bouwmaterialen, steeds verdere verdichting van steden, hoge eisen aan gebouwen om ons heen, innovaties die elkaar steeds sneller opvolgen: de wereld waarin we dagelijks werken wordt steeds complexer. Is total engineering daarvoor dé oplossing?
Op zaterdag 28 oktober werd de Stadswinkel geopend. Het voormalige gebouw van de bibliotheek en gemeentelijk diensten uit de jaren ’90 van de vorige eeuw is geheel getransformeerd tot een state of the art gebouw.
De heiwerkzaamheden bij project CBLF Deltares in Delft zijn bijna afgerond. Op naar de volgende fase in dit mooie project. Wij zijn alvast benieuwd naar het eindresultaat!
Deze dag zijn we sportief aan de slag gegaan: een golfclinic bij golfclub landgoed Coudewater. Met ter afsluiting een heerlijke BBQ. Ben jij er volgend jaar ook bij? Kijk een keertje op onze vacaturepagina!
Klaas Knot, president van De Nederlandsche Bank, heeft het nieuwe Cashcentrum in Zeist geopend: een toonbeeld van innovatie en state-of-the-art technologie en is ingepast in de omliggende natuur met oog voor duurzaamheid.
Het hoogste punt van het gebouw (dak toneeltoren) is inmiddels bereikt. Een mijlpaal in de realisatiefase van dit unieke theater in Hertogenbosch.
Hier vind in de sociaal jaarverslagen van Stevens Van Dijck in de vorm van een infographic over de jaren 2020, 2021 en 2022. Een mooie weergave van de ontwikkelingen binnen onze organisatie.