Sector

Onderwijs

Diensten

Projectmanagement

Projecttype

Renovatie

Opdrachtgever

Stichting Carmelcollege

Locatie

Gouda

Architect

n.v.t.

Adviseurs

n.v.t.

Aannemer

Bestbouw B.V.

Oppervlakte

Divers

Project periode

2022-2023

oplevering

Divers

Projectmanagers

Verbouwingen Antonius College Gouda

Ontwikkeling

Het gebouw van het Antonius College (AGC) is op leeftijd en staat op de nominatie om over een aantal jaren vervangen te worden. Om het gebouw voor de komende tijd functioneel te houden, zijn een aantal aanpassingen gedaan waaronder het realiseren van een balie ter plaatse van de leerlingenentree, extra leslokalen op het huidige leerplein, aanpassing van de receptie bij de hoofdentree en een afgesloten ruimte met werkplekken in de docentenkamer. aangepast.

Gebouwfunctie

Het Antonius College biedt plek aan leerlingen in het middelbaar onderwijs.  Binnen het havo en vwo-programma bieden zij tevens tweetalig onderwijs en technasium onderwijs aan. Door de jaren heen is het aantal leerlingen binnen de school gegroeid waardoor ander gebruik van de ruimten in het gebouw noodzakelijk waren. De uitgevoerde verbouwingen waren hiervoor noodzakelijk.

 

Bijzonderheden

Het uitvoeren van de werkzaamheden tijdens het schooljaar zorgt voor veel overlast voor docenten en leerlingen. De werkzaamheden moesten daarom volledig worden uitgevoerd binnen de verschillende schoolvakanties. Hierdoor was een strakke planning en harde deadlines noodzakelijk

© FOTOGRAFIE:

Stevens Van Dijck Bouwmanagers en Adviseurs B.V.

Gerelateerde projecten