Femke Tilma

Projectmanager
“In de bouw zijn er vaak veel verschillende spelers. Ik vind het een leuke uitdaging om deze bij elkaar te brengen en samen een mooi project neer te zetten. Bouwen doen we samen!”

In de bouw werk ik elke dag met diverse groepen mensen samen; van opdrachtgever en gebruikers, tot adviseurs en omwonenden. Dat is voor mij essentieel aan mijn keuze voor het vak. Ik heb een hart voor techniek én mensen. In de samenwerking neem ik een praktische instelling mee; concrete en duidelijke afspraken waar iedereen mee verder kan. Dan weten de verschillende ‘spelers’ waar ze aan toe zijn en kan iedereen de beste versie van zichzelf zijn. Zo streven we samen naar een mooi project waarin de verschillende aspecten van het project, zoals de wensen van de opdrachtgever en gebruiker, duurzaamheidsdoelstellingen en technische elementen gecombineerd zijn in een volledig en goed doordacht plan.

Ik streef ernaar om de wereld iets beter achter te laten

Ik streef ernaar om de wereld iets beter achter te laten dan hoe ik het aantrof. We nemen de wereld en onze omgeving vaak voor lief en zien het als vanzelfsprekend dat we deze kunnen “gebruiken”. Gelukkig gaan we ons steeds beter beseffen hoe kostbaar de wereld eigenlijk is en dat we er goed voor moeten zorgen. Zodat we ook in de toekomst nog comfortabel kunnen leven, wonen en werken. Ik word enthousiast van een project waarin een stapje extra wordt gezet in de zorg voor het milieu.

Logistiek & Industrie |
Nieuwbouw