Dawn Tulling

Projectmanager
Ik omarm de uitdaging om te vernieuwen in een traditionele sector en een cultuur te creëren waarin vertrouwen, verbeteren en innoveren de bouwstenen zijn voor een succesvolle toekomst.

Wat is voor jou de grootste uitdaging in je werk?

Mijn grootste uitdaging in de bouwwereld ligt in mijn streven naar snellere, slimmere en creatievere werkwijzen, in een sector die vaak vasthoudt aan traditionele processen. De confrontatie met de gevestigde orde en weerstand tegen verandering vraagt om overtuigingskracht en het vermogen om de meerwaarde van innovatie duidelijk te communiceren. Mijn ambitie is niet alleen om de efficiëntie te vergroten, maar ook om een cultuur van echt fijn samenwerken, verbeteren en creativiteit te stimuleren, en zo de bouwsector naar een nieuw tijdperk te leiden.

Wat vind je het belangrijkste kenmerk van een samenwerking die soepel verloopt?

Een goeie samenwerking is als een goed team waar iedereen elkaar aanvult. Het is niet alleen dat iedereen zijn eigen sterke punten inbrengt, maar ook dat je elkaars verschillen begrijpt en waardeert. In een topteam werken die verschillende kwaliteiten niet tegen, maar juist met elkaar. Iedereen draagt op z’n eigen manier bij, en samen zijn we meer dan de som van onze individuele bijdragen. Dat is het geheim van een geslaagde samenwerking!

Een selectie van de projecten van Dawn