Britt van de Laar

Projectmanager
“In een wereld die voortdurend verandert, is het actief omarmen van innovatie een strategische stap vooruit. Elk project biedt een unieke gelegenheid om nieuwe mogelijkheden te ontdekken en daarvan te leren.”

Wat is voor jou de grootste uitdaging in je werk?

Een van mijn grootste uitdagingen in mijn werk is het omarmen van de innovatie binnen de bouwsector. Ik hecht veel waarde aan het moderniseren van de traditionele bouwwereld door technologische vooruitgang te omarmen. In projectmanagement draagt het nauwkeurig gebruik van data uit diverse projecten bij aan deze missie. Door deze technologische vooruitgang te omarmen, blijven we de bouwsector innoveren, verbeteren we processen en vinden we nieuwe creatieve oplossingen.

Over welk gebouw zou je heel graag nog eens willen meedenken?

Als ik echt zou mogen dromen, dan zou ik heel graag nog eens willen meedenken aan een hoogbouwproject in New York. Voor mij is New York de meest fascinerende stad die ik ooit heb bezocht. Als kind keek ik al vol bewondering naar programma’s over de bouw van wolkenkrabbers. En als je van die wereld houdt, is New York echt de ultieme plek om te werken. Vooral de manier waarop destijds het Empire State Building en het Chrysler Building zijn ontworpen en gebouwd, blijft mij fascineren. Het laat goed zien hoe niet alleen de bouwwereld, maar ook ons straatbeeld is veranderd sinds die tijd. Het zou een droom zijn om bij te dragen aan het architectonische landschap van deze iconische stad.

Een selectie van de projecten van Britt