Stefano Delea

Projectmanager | Partner
“Bouwprojectmanagement betekent voor mij: sturen om de doelstellingen van een opdrachtgever te behalen in een samenwerking waar respect is voor ieders rol en een gedeelde ambitie om een ‘beter gebouw’ te realiseren.”
Na mijn afstuderen heb ik er destijds voor gekozen om niet bij een ‘toonaangevende naam’ te gaan werken, maar bij een klein, multidisciplinair architectenbureau. Daar heb ik alle facetten van de bouw mogen ervaren: tekenen, ontwerpen, constructieberekeningen, kostencalculaties, bouwfysica, bouwmanagement, toezicht en nog veel meer. Een prachtige leerschool die me tot een ‘complete’ bouwkundige heeft gemaakt. Ik pluk er nog dagelijks de vruchten van nu ik bij Stevens Van Dijck werk als inhoudelijk onderlegde sparringpartner en bouwmanager.

Ieder project is uniek en geeft de mogelijkheid om te groeien

Het geeft mij veel voldoening als in een projectsamenwerking de bereidheid is om van elkaar te leren. Want ieder project is uniek en geeft de mogelijkheid om te groeien. Vanwege innovatieve technieken, ambitieuze duurzaamheidsdoelstellingen, een uitdagende planning, een spannend budget of een bijzonder samenwerkingsverband. Daarvoor breng ik graag mijn ervaring en creativiteit in. En ik probeer bij elk project mijn eigen grenzen te verleggen qua kennis en ervaring. Het is voor mij de kunst om de verschillende disciplines bij elkaar te brengen en te komen tot optimale projectresultaten of zoals wij dat noemen ‘betere gebouwen’. Als dit lukt in goede harmonie, met openheid naar elkaar, en er ook af en toe wordt gelachen, geeft mij dat veel voldoening.

Een selectie van de projecten van Stefano

Logistiek & Industrie |
Nieuwbouw