Roel Smit

Projectmanager | Partner
“Bouwen is als het uitvoeren van een muziekstuk. Een goede dirigent smeedt vele musici en instrumenten tot een harmonieus geheel. Dat is wat mij boeit: dirigent zijn van bouwprojecten.”

Voor mij is een samenwerking geslaagd als je samen doelen stelt én die gezamenlijk nastreeft. Mijn ervaring is dat je teams boven zichzelf uit kunt laten uitstijgen. Gezamenlijk belang overstijgt dan het individuele belang. Er is teamsucces in plaats van individueel succes. Debat gaat niet om het debat op zich, maar staat in dienst van een beter resultaat. En er is een sfeer waarin humor gedijt. Want samenwerking zonder humor is voor mij niet compleet.

Meewerken aan Betere Gebouwen met openheid voor innovatie

Ik beleef er genoegen aan als een gebouw, behalve technisch perfect is en aan de eisen voldoet, de gebruikers bovendien jarenlang plezier en inspiratie geeft. Ik geloof in het innovatieve vermogen van onze samenleving om steeds betere en duurzamere gebouwen te creëren. Zelf blijven leren, innovatie aanslingeren en met slimme oplossingen mogelijk maken wat eerst onmogelijk leek, dat intrigeert mij buitengewoon.

Een selectie van de projecten van Roel

Kantoren, Overheid |
Renovatie