Bram Priem

Projectmanager | Partner
“Succesvol bouwprojectmanagement is voor mij een combinatie van kennis van zowel processen als van techniek, inhoudelijke betrokkenheid en een gezonde dosis sociale vaardigheden.”

Samen een fantastisch gebouw realiseren

Een succesvolle samenwerking begint bij het besef dat je alle betrokkenen hard nodig hebt om tot een goed eindresultaat te komen. Ten tweede dat bouwen een feest is en dat plezier in het werk ervoor zorgt dat mensen het beste uit zichzelf halen. Samenwerken is dus niet alleen leuk maar een “must”! Samenwerken vraagt ook om respect voor elkaars standpunten, persoonlijke interesse en bereidheid elkaar te helpen, maar ook tegenspel durven te geven zonder dat dit ten koste gaat van de belangrijkste drijfveer: ‘Samen een fantastisch gebouw realiseren!’

Droomproject: De Kuip

Ik prijs me gelukkig dat ik al ruim 25 jaar aan zeer ambitieuze en complexe bouwprojecten mag werken waaronder, zeer recent, de renovatie van het Binnenhof. Maar als ik mijn ogen dicht doe en naar de toekomst kijk dan zou het geweldig zijn als ik, in mijn eigen stad, mag werken aan de renovatie of nieuwbouw van De Kuip!

Een selectie van de projecten van Bram