Anne Lütkenhues

Projectmanager
“Ik vind het fantastisch om de schakel te zijn tussen gebruikersorganisatie, ontwerpers en uitvoerende partijen vanaf het eerste idee tot en met de oplevering. Mijn positief kritische houding helpt mij om de kwaliteit hoog te houden zodat we samen trots kunnen zijn op het resultaat.”

Was was voor jou een van de betere beslissingen in je leven?

Een van de betere beslissingen in mijn leven was het om Bouwkunde te gaan studeren. Hierdoor is mijn begrip gegroeid en ben ik breder gaan kijken, naar de mensen om mij heen en naar de gebouwen die er zijn en nog gaan komen. Ik zou graag nog eens betrokken willen zijn bij de nieuwbouw van een museum. Dus als het echt om architectuur gaat met hoge eisen aan de kwaliteit van het exterieur, het interieur en de beleving van het gebouw en het object door de mens.

Wie of wat inspireert je als het gaat om je werk?

Ik word enthousiast van collega’s met eindeloze energie en een positieve instelling en van interdisciplinaire samenwerkingen die elkaar versterken. Het belangrijkste kenmerk van een samenwerking die soepel verloopt is respect. Dan heb je begrip voor elkaar en creëer je openheid.

Een selectie van de projecten van Anne