Ben jij (over niet al te lange tijd) afgestudeerd aan de TU of een andere WO opleiding die voldoende aansluiting biedt? Ben jij Ambitieus? Collegiaal? Nieuwsgierig? Wij vertellen je graag over onze uiteenlopende werkzaamheden en uitdagende projecten. Geen dag is hetzelfde in het bouwmanagement vak. Misschien is het ook wel iets voor jou!

Stage

Afstudeerder

(Bijna) afgestudeerd… en nu?
Sta jij aan het begin van je carrière en heb je keuzestress? Bel eens vrijblijvend om je te oriënteren op een baan als bouwprojectmanager. In de vorm van een stage bieden wij jou een kijkje in de keuken van Stevens Van Dijck. Zo kun je zien, voelen, ruiken, ervaren hoe de meest uitdagende bouwprojecten van Nederland tot stand komen.

Of je diept een interessant onderwerp uit onder begeleiding van professionals met vele jaren praktijkervaring. Ondertussen werk je aan je eigen ontwikkeling in een plezierige, informele omgeving waar ook jouw mening belangrijk is.

Enthousiast? Nieuwsgierig?
Laat van je horen en neem even contact op met Bram Jongejan (06) 23 41 41 03. Mailen mag natuurlijk ook naar contact@stevensvandijck.nl. Laat in een half A4-tje weten wat je wilt leren en hoe je dit wilt aanpakken. Wij belonen je met een kennismakingsgesprek.