Eelco Braakman
Deel dit artikel

Samen leren ontdekken

Projectmanagement is een vak. Maar hebben we in zekere zin niet allemaal te maken met het ‘managen van projecten’? Hoe pak jij jouw project aan? Wat komt daarbij kijken? En welke vaardigheden komen goed van pas?

Tijdens één van de trainingsdagen van Stevens Van Dijck stonden we hierbij stil. En wel op een heel bijzondere plek: midden in het bos. Projectmanagers, specialisten en staf hebben gezamenlijk een heel leerzame dag gehad. Goede kennis over de aanpak van een opdracht, inzicht in persoonlijke stijlen, hoe we dat goed kunnen toepassen en een flinke dosis gezelligheid om dit weer live met elkaar te kunnen doen. We zijn samen aan het leren ontdekken.

Stevens Van Dijck blijkt een goede mix van persoonlijkheden en managementstijlen in huis te hebben. We houden elkaar goed bij de les en kunnen met deze mooie spreiding samen allerlei opdrachten bedienen.

Het werd een dag waar de focus op theorie en praktische oefeningen in de frisse buitenlucht perfect in balans waren. Met dank aan Jöan Boere die de energie liet stromen.

 

Deel dit artikel

Andere actualiteiten