Sector

Kantoren

Diensten

Bouwmanagement
Contractmanagement

Projecttype

Inrichting, Renovatie

Opdrachtgever

Nationale Nederlanden

Locatie

Amsterdam

Architect

ZENBER Architecten

Adviseurs

RHDHV

Aannemer

Strukton Worksphere

Oppervlakte

1.200 m²

Project periode

2019 – 2020

oplevering

2020

Projectmanagers

Nationale Nederlanden Toorop Amsterdam

Ontwikkeling

BeFrank, een dochteronderneming van NN, huisvestte tot voor kort in de Mondriaantoren in Amsterdam. In voorbereiding op een verhuizing naar het naastgelegen Toorop-gebouw, waar NN meerdere afdelingen in gebruik heeft, zijn op de nieuwe locatie een aantal aanpassingen doorgevoerd in de lijn van de andere verbouwingsopgaven van NN. Stevens Van Dijck vervulde de rol van bouwprojectmanager.

Gebouwfunctie

Het doel van de verbouwing was om de kantoortuin om te toveren naar een flexibele werkplek waar meer ruimte is voor samenwerken en teamoverleggen. De vleugel is verdeeld in Club Frank en Park Frank. Club Frank is met faciliteiten als een lounge, tribuneruimte en yogaruimte, bestemd voor ontmoeting. Park Frank is ingericht met werkplekken en 1 persoons werk- en belnissen. Daarmee is BeFrank voorbereid op het hybride werken. Naast het coördineren van de werkzaamheden van de uitvoerende partijen, hebben wij gestuurd op het behalen van de duurzaamheidsambities van NN (WELL, Zero Waste, laagst mogelijke MKI).

Bijzonderheden

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec dictum felis eget tincidunt placerat. Duis vitae eros metus. Sed ullamcorper ipsum ex, aliquam rutrum mauris porta nec. Curabitur mauris lorem, commodo non nisl ac, accumsan consequat diam. Phasellus sagittis volutpat ex vel ultricies. Ut sed justo et nulla aliquet efficitur. Duis in nibh sed nisl tincidunt lobortis. Pellentesque suscipit feugiat dictum. Sed semper nibh ac nisi egestas porttitor. Ut purus velit, ullamcorper in lacus et, congue elementum quam. Duis justo orci, porttitor a aliquam vel, iaculis vel ipsum. Etiam laoreet est sed erat dignissim sodales.

© FOTOGRAFIE:

ZENBER Architecten

Gerelateerde projecten

Kantoren, Overheid |
Renovatie
Kantoren, Overheid |
Renovatie
Cultuur, Kantoren |
Transformatie