Bel direct: 088 - 0024300
  • Home
  • Teamsecretaresse

Teamsecretaresse

Wij zoeken een communicatief sterke teamsecretaresse. 28-32u in de week. Als teamsecretaresse ben je onderdeel van het team stafmedewerkers met elk hun eigen focusgebied (Marketing & Acquisitie, HRM, Financieel, Kwaliteit, Secretarieel).

Je bent een ondersteuner in hart en nieren, flexibel om op alle focusgebieden te assisteren. Jij komt tot je recht binnen een dynamische, hectische en groeiende organisatie waarin je ruimte krijgt om mee te denken en taken naar je toe te trekken.

Nieuwsgierig? Lees dan nog even mee.

Of het nou gaat om het beheersen van complexe agenda’s, het organiseren van een activiteit, het redigeren van offertes jij zorgt ervoor dat alles van A tot Z klopt en efficiënt verloopt. Je signaleert zaken voordat ze opgemerkt worden en neemt zo nodig proactief actie. Je bent kritisch en je kunt een goede inschatting maken van de wijze waarop een verzoek moet worden afgehandeld of juist moet worden doorgepakt. Je anticipeert indien nodig. Je bent een echt mensen mens en draag (mede)zorg voor de medewerkers. Daar waar nodig zorg je voor een kaartje en taart, een bos bloemen of een luisterend oor, je signaleert en bent betrokken. Het is slechts een greep uit het uitgebreide takenpakket.

Wij hebben een uitgebreide functie- en takenomschrijving beschikbaar als je geïnteresseerd bent.

Welke kennis, ervaring en competenties neem jij mee?

  • Een afgeronde MBO/HBO opleiding en vervolgens gekozen om ondersteuner te worden of toevallig in het vak terecht zijn gekomen;
  • Werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse- en bij voorkeur Engelse taal;
  • Zeer ervaren met Outlook, Word en Excel;
  • Vertrouwd met Microsoft Teams, PowerPoint en SharePoint.
  • Loyaal, empathisch, verantwoordelijk, proactief, betrokken, schakelt snel, en werkt graag samen! 

Vertel ons dan in een paar regels wie je bent, voeg je cv toe en mail naar: contact@stevensvandijck.nl

Stevens Van Dijck heeft vestigingen in Amersfoort, ’s-Hertogenbosch, Leeuwarden en Zoetermeer. Jouw standplaats wordt Zoetermeer; het kantoor ligt naast een NS station. 

Samenwerken Met Ambitie

COVID-19

In deze bijzondere tijden werken wij gewoon door. Veelal digitaal en op afstand.

Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op