Bel direct: 088 - 0024300

Logistieke centra

Nederland is altijd al een logistieke draaischijf  geweest in Europa. Mede door de opkomst van internet shoppen heeft de logistieke sector een boost gekregen. Logistieke centra vormen een essentiële spil in de logistieke keten. Die logistieke centra zijn geëvolueerd van magazijnen tot uitgekiende technisch hoogwaardige gebouwen. Denk aan automatische magazijnen, geconditioneerde opslag, beveiligingsinstallaties, hoogwaardige vloeren met forse toelaatbare belastingen. Door de omvang verdient een uitgekiend ontwerp zichzelf al snel terug. Zowel in geld als in bouwtijd. Daarom is het ontwikkelen van logistieke centra ook een specialisme geworden.

Contactpersoon voor deze sector

Gerelateerd nieuws

Nieuw directieteam Stevens Van Dijck

GEEN FAMILIE EN TOCH EEN FAMILIEBEDRIJF

Lees meer >

21-06-2021 - Door Lianne Vreugdenhil

Hoogste punt warehouse Busan Port Authority

Gezelligheid op De Maasvlakte II in Rotterdam afgelopen vrijdag! Het hoogste punt van de bouw van het logistiek centrum van Busan Port Authority is bereikt. Een feestje waard!

Lees meer >

15-10-2020 - Door Astrid van Dun

Nieuw platform online: Betere Gebouwen zijn Circulair

De bouwwereld een stukje circulairder maken, dát is onze ambitie. LBP|SIGHT en Stevens Van Dijck werken samen aan een mooi project met torenhoge ambities: een zo circulair mogelijke renovatie van een kantoorgebouw. Dat vinden we gaaf! En we leren er ontzettend veel van. Kennis en inzichten die we jullie niet willen onthouden. Daarom dit platform, waar jullie ook met ons kunnen delen.

Lees meer >

28-09-2020 - Door René Kabboord

Home Shop Center Albert Heijn Bleiswijk opgeleverd

Bleiswijk is met de oplevering van het Home Shop Center Albert Heijn 22.000 m² warehouse en kantoorruimte rijker. Het project is ontwikkeld door Borghese Logistics, ligt direct aan de A12 en werd begin september 2020 opgeleverd. Kenmerkend voor dit project is de bouwsnelheid, want in krap 10 maanden tijd is het hele complex door Pleijsier Bouw gerealiseerd.

Lees meer >

01-05-2020 - Door Roel Smit

Kantoren waardeloos door Corona?

De laatste tijd verschijnen veel berichten over het 1,5 m kantoor of de 6 ft office. Betekent dit dat we fors moeten verbouwen? Of dat de capaciteit aanzienlijk daalt? Wij denken dat dit voor moderne kantoren wel meevalt. Voor het archetype herenhuis-kantoor zullen de gevolgen wel ingrijpender zijn.

Lees meer >

Gerelateerde projecten

DSV Logistics
Naast due diligence heeft Stevens Van Dijck voor belegger GLL Real Estate Partners uit München ook de monitoring tijdens de uitvoering gedaan van dit state of the art warehouse.

Lees meer >


Nieuwbouw Home Shop Center Albert Heijn Bleiswijk
Voor gebruiker Albert Heijn ontwikkelt Borghese Logistics een Home Shop Center voor de belevering van levensmiddelen aan particulieren en bedrijven.

Lees meer >


COVID-19

In deze bijzondere tijden werken wij gewoon door. Veelal digitaal en op afstand.

Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op