Bel direct: 088 - 0024300

Logistieke centra

Nederland is altijd al een logistieke draaischijf  geweest in Europa. Mede door de opkomst van internet shoppen heeft de logistieke sector een boost gekregen. Logistieke centra vormen een essentiële spil in de logistieke keten. Die logistieke centra zijn geëvolueerd van magazijnen tot uitgekiende technisch hoogwaardige gebouwen. Denk aan automatische magazijnen, geconditioneerde opslag, beveiligingsinstallaties, hoogwaardige vloeren met forse toelaatbare belastingen. Door de omvang verdient een uitgekiend ontwerp zichzelf al snel terug. Zowel in geld als in bouwtijd. Daarom is het ontwikkelen van logistieke centra ook een specialisme geworden.

Contactpersoon voor deze sector

Gerelateerd nieuws

Fijne feestdagen!

2021. Bijna weer een jaar voorbij. Het was een jaar met mooie en moeilijke momenten, dat geldt zonder twijfel voor iedereen. Ons werk, het begeleiden van bouwprojecten, ging onverminderd door. Soms anders dan we gewend zijn en soms anders dan we zouden willen, maar we kónden in elk geval door. Daar zijn we dankbaar voor.

Lees meer >

17-12-2021 - Door René van Kooi

Een jaar vol mooie projecten

Stevens Van Dijck heeft in 2021 weer met veel plezier en inzet gewerkt aan diverse projecten. We zijn er trots op dat wij, als bouwmanagers en adviseurs, een rol mogen spelen in al die unieke en vaak bijzondere projecten. En voor zoveel verschillende opdrachtgevers de handen uit de mouwen mogen steken. Dat blijven we natuurlijk doen.

Lees meer >

13-12-2021 - Door Lianne Vreugdenhil

Distributiecentrum BPA bijna klaar voor gebruik

Bijna klaar voor gebruik. Dat geldt voor het distributiecentrum van Busan Port Authority (BPA). Deze maand wordt de bouw afgerond zodat vanaf Q1 2022 de eerste klanten kunnen worden verwelkomd. BPA en gebruiker Samsung SDS kunnen niet wachten het nieuwe centrum in gebruik te nemen. Nog even!

Lees meer >

Nieuw directieteam Stevens Van Dijck

GEEN FAMILIE EN TOCH EEN FAMILIEBEDRIJF

Lees meer >

21-06-2021 - Door Lianne Vreugdenhil

Hoogste punt warehouse Busan Port Authority

Gezelligheid op De Maasvlakte II in Rotterdam afgelopen vrijdag! Het hoogste punt van de bouw van het logistiek centrum van Busan Port Authority is bereikt. Een feestje waard!

Lees meer >

Gerelateerde projecten

DSV Logistics
Naast due diligence heeft Stevens Van Dijck voor belegger GLL Real Estate Partners uit München ook de monitoring tijdens de uitvoering gedaan van dit state of the art warehouse.

Lees meer >


Nieuwbouw Home Shop Center Albert Heijn Bleiswijk
Voor gebruiker Albert Heijn ontwikkelt Borghese Logistics een Home Shop Center voor de belevering van levensmiddelen aan particulieren en bedrijven.

Lees meer >


COVID-19

In deze bijzondere tijden werken wij gewoon door. Veelal digitaal en op afstand.

Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op