Bel direct: 088 - 0024300

VEN Amsterdam

Hotels

Vlak bij station Amsterdam-Sloterdijk staat het voormalige hoofdkantoor van KPN. Het pand langs de westring A10 is compleet verbouwd tot een hotel en congrescentrum met amusementsvoorzieningen.

3762-VEN-image _7_large -3.jpg

Stevens Van Dijck heeft DYDL Propco ondersteund met de ontwerpbegeleiding van het internationale design team, het bouw- en tendermanagement, de directievoering en het kwaliteitstoezicht. 

Het pand is voorzien van een groot congrescentrum met een ballroom, diverse lezing- en vergaderfaciliteiten, werkplekken, een restaurant, een spa met health- en fitnesscentrum en een groot casino. Op de bovenste verdieping is een restaurant met panoramisch uitzicht gevestigd; de rooftopbar van Amsterdam West.

3762-VEN-new HR_ZZDP007_Ven _Rooftopbar _fr 0001.jpg

Het grootste deel van het complex wordt ingenomen door het hotel Park Inn by Radisson Amsterdam City West. Het hotel bestaat uit 476 kamers, waaronder diverse suites en een presidential suite. Het opvallende interieurontwerp van deze transformatie is afkomstig van Karim Rashid uit New York. Aan de noordzijde is een vestiging van B-Apart met circa 60 appartementen voor kortverblijf gerealiseerd. Aan de ringzijde is een nieuwe parkeergarage gebouwd.

3762-VEN-image _2_large -4

Opdrachtgever:DYDL Propco B.V. / Omnam Investment Group
Locatie:Amsterdam
Architect:ZZDP Architecten
Interieurarchitect:Karim Rashid
Adviseur:RoyalHaskoningDHV
Aannemer:Glosec
Oppervlakte:44.000 m² BVO
Oplevering:2017

COVID-19

In deze bijzondere tijden werken wij gewoon door. Veelal digitaal en op afstand.

Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op