Bel direct: 088 - 0024300

Uitbreiding zorgcentrum Slingerbosch

Vastgoedbelegger Annexum kocht in 2019 in Huizen een zorgcentrum aan. Zorgresidentie Slingerbosch, gelegen in de lommerrijke villawijk Crailo, is uitgebreid met een nieuwe vleugel zodat er plaats ontstond voor zes woonzorgappartementen, variërend van 50 tot 80 m² BVO. Elk appartement bestaat uit een woonkamer met slaapgedeelte en een luxe badkamer.

Afbeelding1

Er is veel aandacht besteed aan een veilige en comfortabele woonomgeving voor de overwegend oudere bewoners. Alle appartementen beschikken over een persoonlijk alarmsysteem waarmee direct hulp kan worden ingeroepen. De villa is tevens uitgebreid met een luxe restaurant en ontmoetingsplaats voor de bewoners.

Annexum heeft een turn key overeenkomst gesloten met K6V Bouw BV. Laatstgenoemde was daarmee verantwoordelijk voor het gehele ontwerp, de engineering en de uitvoering op basis van een programma van eisen en schetsontwerp. Bijzonderheid is dat de nieuwbouw om een bestaande, monumentale WO-II bunker, is geplooid. De bunker is vervolgens in het landschap opgenomen waardoor sloop voorkomen kon worden.

Stevens Van Dijck heeft de monitoring van de turn-key overeenkomst met ‘forward funding’ verzorgt in opdracht van Annexum. Daarbij moest worden toegezien op een correcte naleving, in termen van kwaliteit aan de hand van de overeenkomst met de aannemer/ontwikkelaar.

Afbeelding2

Opdrachtgever:Annexum
Ontwikkelaar:DS Group BV
Locatie:Huizen
Architect:K6V Adviseurs BV
Aannemer:K6 Bouw BV
Oppervlakte:650 m² BVO
Oplevering:Maart 2020

COVID-19

In deze bijzondere tijden werken wij gewoon door. Veelal digitaal en op afstand.

Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op