Bel direct: 088 - 0024300

Uitbreiding OK-complex Nij Smellinghe

Zorg

Ziekenhuis Nij Smellinghe in Drachten blijft in ontwikkeling. Er wordt gebouwd aan maar liefst zeven splinternieuwe OK's, waarvan één moderne hybride variant. Het bestaande OK-complex, gebouwd medio jaren 90, wordt verbouwd tot holding, recovery en steriele berging. Stevens Van Dijck is verantwoordelijk voor de aanbesteding en het contractmanagement.

Het project zal in meerdere fases worden gerealiseerd. De bestaande OK's blijven in gebruik, terwijl de nieuwe OK's worden gebouwd. Als deze gereed zijn start het volgende deel van het project, het creëren van de holding, recovery en steriele berging in het bestaande OK-complex.

Stevens Van Dijck heeft de aanbesteding begeleid en georganiseerd om tot een selectie van juiste bouwteampartners te komen. Zo zijn de bouwkundige aannemer en een E- en W-installateur gecontracteerd. In de bouwteamfase is Stevens Van Dijck projectmanager en begeleidt de uitwerking van het VO naar DO, TO en UO. In het najaar van 2019 gaat de uitvoeringsfase van start waarin Stevens Van Dijck de rol als directievoerder vervult.

Nij Smellinghe

Opdrachtgever:Nij Smellinghe
Locatie:Drachten
Architect:Van Manen en Zwart
Adviseurs:OKCN (gebruikers)
IBL (installaties)
Jansen Wesselink (constructie)
Aannemers:Van Wijnen Gorredijk
Unica Building Projects (E/W installatie)

Sectoren

Gerelateerde diensten

Bouwmanagement

Contact

Wilt u passend advies voor uw organisatie?

Neem nu contact op of bel direct: 088 - 0024300

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op