Bel direct: 088 - 0024300

Renovatie Van Mourik Broekmanweg 6

OnderwijsKantoren

Het voormalige TNO gebouw aan de Van Mourik Broekmanweg 6 te Delft is volledig gerenoveerd en opnieuw ingericht voor de Technische Universiteit Delft. Het gerenoveerde gebouw van 9.000 m2 biedt nu onderdak aan de faculteit Wiskunde en Informatie. De nieuwe huisvesting bestaat onder andere uit diverse vergaderruimtes, 460 werkplekken, 220 studieplekken en specifieke studie- en werklabs.

De begane grond is een openbare plek voor ontmoeting door de aanwezigheid van een horecagebied, labs, colloquiumzaal en studieplekken. De eerste tot de zesde verdieping zijn ingericht voor (samen)werken en overleg. Elke verdieping bestaat uit twee kantoorvleugels ingericht met separate vergader- en kantoorruimtes. In het centrale atrium bevinden zich de studieplekken en vergaderruimtes. De nieuwe entree en de gedeelde functies zorgen ervoor dat het gebouw goed aansluit bij de campus van de TU Delft. Naast het onderkomen aan de Van Mourik Broekmanweg komt een nieuw onderwijsgebouw. De oplevering van dit New Education Centre Echo bestemd voor de faculteit Elektrotechniek is gepland voor medio 2020.

VMB

Stevens Van Dijck heeft de rol ingevuld van ontwerpmanager, huisvestingsadviseur bouwmanager en directievoerder, kwaliteitscontrole. Alles in een intensieve samenwerking met FMVG TUDelft voor het schrijven van het programma van eisen, de totstandkoming van het ontwerp, de ontwikkeling van de werkvoorbereiding en de begeleiding van de uitvoering.

Opdrachtgever:Technische Universiteit Delft
Locatie:Delft
Architect:Fokkema & Partners Architecten
Oppervlakte:9.000 m² BVO
Oplevering:december 2017

Gerelateerde diensten

Bouwmanagement

COVID-19

In deze bijzondere tijden werken wij gewoon door. Veelal digitaal en op afstand.

Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op