Bel direct: 088 - 0024300

ProRail werkt aan uitbreiding station Zwolle

Kantoren

Zwolle is één van de belangrijkste spoorknooppunten van Nederland. Om de toename van reizigers in de toekomst aan te kunnen, werkt ProRail aan een grootschalige vernieuwing, uitbreiding en verbetering van het spoor in en rond Zwolle. Stevens Van Dijck is bij twee projecten betrokken en onder andere verantwoordelijk voor het ontwerpmanagement, projectmanagement en de directievoering. 

Aanpassing kantoor Wartsila Zwolle
Ten gevolge van de spoorverbreding wordt een deel van het (bijna monumentale) gebouw van NS-vastgoed met huurder Wärtsilä/Quantiparts gesloopt en heringedeeld. Stevens Van Dijck is betrokken als ontwerp-/projectmanager voor de sloop en de aanpassingen aan het bedrijfsgebouw. Het project omvat naast de (gedeeltelijke) sloop, ook de nieuwbouw van kantoren, logistieke ruimten en meetopstellingen.

Bestaand Vs Nieuw

Steven Van Dijck is verantwoordelijk voor de selectie van het ontwerpteam, aansturing van het ontwerpteam, aanbesteding en begeleiding van de sloop en uitvoering.

Nieuwe huisvesting Kynologenvereniging
Direct langs de spoorlijn staat het clubgebouw van de kynologenvereniging. Ten behoeve van de spoorverbreding bij station Zwolle wordt de bestaande huisvesting van de Kynologenvereniging gesloopt en komt er een nieuwbouw voor het verenigingsgebouw.

Schetsontwerp

In opdracht van ProRail is Stevens Van Dijck als ontwerp-/bouwmanager betrokken bij de sloop en de nieuwbouw van het verenigingsgebouw. 

Opdrachtgever:ProRail
Locatie:Zwolle
Oppervlakte:ca. 2.000 m² en ca. 300 m²
Oplevering:medio 2018

COVID-19

In deze bijzondere tijden werken wij gewoon door. Veelal digitaal en op afstand.

Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op