Bel direct: 088 - 0024300

OurDomain Rotterdam Blaak

Wonen

Wonen in het hart van Rotterdam. Young professionals die dat willen kunnen vanaf Q1 2022 in Rotterdam Blaak terecht in wooncomplex OurDomain van Greystar. 612 studio’s en appartementen bieden plaats aan starters, pas afgestudeerden, (internationale) studenten en expats. Het woonconcept sluit aan op de nieuwe, moderne manier van leven van deze doelgroep.

Our Domain R0© Tangram Architekten

In totaal 70 meter hoog en 24 verdiepingen. Bovenop een groene daktuin van maar liefst 600 m². Uitzicht over de skyline van Rotterdam. En tal van faciliteiten waar de bewoners gebruik van kunnen maken zoals een lounge, koffiehoek, gameroom, wasserette, werkflexplekken, bibliotheek, fietsenstalling en een fitnessruimte. En dit alles midden in de stad.

Our Domain R1© Tangram Architekten

Tangram Architekten ontwierp het gebouw dat wordt opgebouwd uit een soort ‘zwevende blokken’, gemaakt van aluminium geëtste platen in verschillende kleurschakeringen en gecombineerd met melkachtig glas. Hierdoor is het gebouw ‘s avonds prachtig verlicht. De bouw startte in 2019 en is in handen van Stebru.

Stevens Van Dijck is betrokken als contractmanager namens Greystar en onderhoudt het contact met ontwikkelaar en aannemer om het gebouw conform de contractafspraken op te kunnen leveren.

Wij zijn ook betrokken bij de realisatie van het OurDomain wooncomplex van Greystar in Amsterdam Zuid-Oost.

Opdrachtgever:Greystar Netherlands
Ontwikkelaar:BOAG/Stebru
Locatie:Rotterdam
Architect:Tangram Architekten
Adviseurs:Spindler Installatietechniek
Constructie-adviesbureau S3
Aannemer:Stebru
Oppervlakte:Ca. 30.000 m² bvo

Sectoren

Gerelateerde diensten

AANBESTEDING EN CONTRACTVORMEN

COVID-19

In deze bijzondere tijden werken wij gewoon door. Veelal digitaal en op afstand.

Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op