Bel direct: 088 - 0024300

Polak-gebouw Erasmus Universiteit

Onderwijs

Op de Campus van de Erasmus Universiteit (EUR) is een nieuw Multifunctioneel Onderwijsgebouw (MFO) gerealiseerd, het Polak-gebouw. Het MFO is een onderwijsgebouw met 600 moderne studieplekken, gericht op activerende kleinschalige educatie. Het MFO is zeer prominent gepositioneerd aan de nieuwe hoofdas (de Plaza) van de Campus.

3651-IMG_1956

De collegezalen en studieplekken liggen op 1e t/m 5e verdieping. Op de begane grond bevinden zich winkels (kapper, boekenwinkel, wasserette, printservice en uitzendbureau) en een tijdelijke hoorzaal.

Stevens Van Dijck heeft bij het ontwerptraject en de uitvoering van het project het bouwmanagement, de directievoering en het kwaliteitstoezicht verzorgd voor zowel het casco als de losse en vaste inrichting.

3651-IMG_2023

Als directievoerder heeft Stevens Van Dijck erop toegezien dat de D&B-partij het ontwerp heeft uitgewerkt en gerealiseerd binnen de contractafspraken. Het resultaat is een gebouw dat eer doet aan de prominente functie en locatie. Uiteraard is het gebouw zeer duurzaam, met een GPR score van 8,5 tot 9,0.

Opdrachtgever:Erasmus Universiteit Rotterdam
Locatie:Campus Woudenstein Rotterdam
Architect:Architectenbureau Paul de Ruiter
Aannemer:SMT Bouw en Vastgoed
Oppervlakte:8.600 m²
Oplevering:augustus 2015

Sectoren

Gerelateerde diensten

Bouwmanagement

COVID-19

In deze bijzondere tijden werken wij gewoon door. Veelal digitaal en op afstand.

Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op