Bel direct: 088 - 0024300

Metamorfose Logius - Binnenlandse Zaken

OverheidKantoren

In 2010 is Logius gestart met de introductie van Het Nieuwe Werken op de gebieden van huisvesting- werkplekconcept, digitalisering, houding- en gedrag, ICT en duurzame bedrijfsvoering.

Door de sterke groei van de organisatie heeft Logius de behoefte om haar huisvestingssituatie te herzien. Logius was traditioneel ingericht.  Elke werknemer had een 1-persoons en/of  een meer- persoonskamer. Door de implementatie van Het Nieuwe Werken, is Logius efficiënter en effectiever omgegaan met o.a. haar huisvesting, ICT, houding en gedrag en duurzame bedrijfsvoering.

Dit heeft er in geresulteerd dat de organisatie met een groei van 100fte gehuisvest wordt in een naast gelegen pand (Beatrix II), met dezelfde aantal vierkante meters kantooroppervlakte.

De invoering van Het Nieuwe Werken houdt voor Logius o.a. in plaats- en tijdonafhankelijk werken en de werkplekken delen. In dit concept zijn er twee Netwerkpleinen gerealiseerd: Theaters en Haagse Hotspots. Deze ruimten bieden medewerkers de mogelijkheid om elkaar in een inspirerende omgeving te ontmoeten.

Stevens Van Dijck heeft Logius begeleid bij de introducte van Het Nieuwe Werken.

Opdrachtgever:Logius - Ministerie van Binnenlandse Zaken
Locatie:Den Haag
Architect:Stevens Van Dijck
Oppervlakte:5.000 m²
Bouwkosten:€ 3.000.000,-

COVID-19

In deze bijzondere tijden werken wij gewoon door. Veelal digitaal en op afstand.

Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op