Bel direct: 088 - 0024300

Huis van Voorschoten

Overheid

Het Huis van Voorschoten is meer dan een gemeentehuis. Met permanente huurders (o.a. gemeentehuis, bibliotheek en het culturele centrum) en niet-permanente huurders wordt het Huis van Voorschoten de ontmoetingsplek van de gemeente.

Een studie naar de kosten van het renoveren van de huidige locaties of het nieuw bouwen van een multifunctionele accommodatie heeft geresulteerd in een ambitieuze gebiedsontwikkeling in het centrum van de gemeente Voorschoten.

Het Huis van Voorschoten is de plek waar inwoners terecht kunnen om zaken met de gemeente te regelen, contact kunnen maken met culturele organisaties en elkaar kunnen ontmoeten. Tevens biedt het Huis van Voorschoten een gelegenheid om een brug te slaan tussen inwoners, culturele instellingen, gemeentelijke organisatie en gemeentebestuur. Dit sluit aan op de ambities: laagdrempelig, breedtoegankelijk en een fijne werkplek.

Stevens Van Dijck is verantwoordelijk voor het opstellen van het programma van eisen, het inwoners- en participantenonderzoek, het werkplekconcept en het projectmanagement.

Opdrachtgever:Gemeente Voorschoten
Locatie:Voorschoten
Architect:n.t.b.
Bouwkosten:n.t.b.

COVID-19

In deze bijzondere tijden werken wij gewoon door. Veelal digitaal en op afstand.

Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op