Bel direct: 088 - 0024300

Huisvesting gemeentehuis Zeewolde

OverheidKantoren

Het gemeentehuis van Zeewolde is na zo’n 25 jaar toe aan interne renovatie. Tegelijkertijd heeft de gemeente de ambitie om Het Nieuwe Werken in te voeren. Dit sluit beter aan bij de dynamiek van de werkprocessen en de gewenste servicegerichtheid. Ook wordt zo efficiënt omgegaan met de benodigde vloeroppervlakte.

Na een scenariostudie naar de mogelijkheden liggen er nu twee scenario’s op tafel. In het eerste scenario staat een beschrijving van de renovatie, waarin de omgeving van het gemeentehuis niet wordt meegenomen. In het tweede scenario wordt van de gelegenheid gebruik gemaakt om ook iets te doen aan de uitstraling en inrichting van de omgeving van het gemeentehuis door de brandweerkazerne bij de plannen te betrekken. Binnen dit scenario kan invulling worden gegeven aan de in de samenleving gehoorde wens om een betere verbinding tussen winkelcentrum en aanloophaven te maken.

Stevens Van Dijck is verantwoordelijk voor het programma van eisen en de scenariostudie. Hiervoor zijn ook kostenramingen en artist-impressions gerealiseerd. Ook is de duurzaamheidsambitie van de gemeente Zeewolde vertaald in praktisch oplossingen inclusief extra investeringen en terugverdientijden. Verder is de gemeente geadviseerd op het gebied van Het Nieuwe Werken. Hiervoor is o.a. een visie op het nieuwe werkplekconcept geschreven en een organisatieanalyse gemaakt.

Kijk voor meer informatie en de presentatie aan de pers op de website van de gemeente Zeewolde.

3522_Gebouw Zeewolde4

Opdrachtgever:Gemeente Zeewolde
Locatie:Zeewolde
Oppervlakte:4.500 m²

Contact

Wilt u passend advies voor uw organisatie?

Neem nu contact op of bel direct: 088 - 0024300

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op