Bel direct: 088 - 0024300

Belastingdienst Douane

OverheidKantoren

De Belastingdienst wil een moderne, open, lerende en goed presterende organisatie zijn. Het werkplekconcept 'Organisatie Gericht Huisvesten' dient als katalysator bij het bereiken van deze ambities.

De implementatie van het 'Organisatie Gericht Huisvestingconcept' voor het organisatieonderdeel: Douane. De Douane wordt gehuisvest in 'The Outlook' te Schiphol en een tweede locatie in Hoofddorp. 

De werkomgeving kenmerkt zich door openheid, flexibiliteit en effectiviteit. De diversiteit aan werkplekken geeft medewerkers de mogelijk om een werkplek te kiezen die past bij de werkzaamheden die op dat moment worden uitgevoerd en stimuleert tot interactie en samenwerking met collegae. 

Stevens Van Dijck is verantwoordelijk voor het verwezenlijken van een functioneel ontwerp van de inrichting in samenwerking met de organisatie en het OGH-concept, waarbij de organisatie begeleid en ondersteund wordt bij het verandertraject. Stevens Van Dijck schrijft per organisatie-onderdeel een specifiek plan van aanpak.

IMG_1633[2]

Opdrachtgever:Belastingdienst CFD
Locatie:Schiphol en Hoofddorp
Architect:Bos en Alkemade
Bouwkosten:onder embargo
Oplevering:september 2011

Contact

Wilt u passend advies voor uw organisatie?

Neem nu contact op of bel direct: 088 - 0024300

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op