Bel direct: 088 - 0024300

Tom

Tom Bloemen - Projectmanager

Tijdens mijn studie aan de TU in Eindhoven, ben ik erachter gekomen dat ik alle facetten van de bouw interessant vind. Bij Stevens Van Dijck krijg ik de kans om de juiste partijen aan de tafel te krijgen en zo mijn technische-, ontwerp- en managementkennis in te zetten. Als team gaan wij onmogelijkheden uit de weg en denken wij in innovatieve oplossingen. Hierbij zetten wij net een stapje extra, om zo het beste resultaat voor de eindgebruiker te behalen.

“Met de juiste partijen rond de tafel is leerzaam en uitdagend!”

Ik ben betrokken geweest bij de ontwikkeling van de LocHal. De LocHal staat voor ‘Locomotiefhal’. Vroeger is de hal gebruikt om onderhoud aan treinen te plegen. Het industrieel erfgoed is getransformeerd tot onder andere een bibliotheek en seats2meat. Een prachtig project om aan te werken. En uitdagend door het schakelen tussen de gemeente Tilburg als eigenaar, de restauratie architecten en de aannemer. Mijn eerste Design & Build project! 

Mijn nieuws

 • 02-11-2020 - Door Tom Bloemen

  OurDomain genomineerd voor The Class Awards

  OurDomain Amsterdam South East is genomineerd voor de finale van The Class Awards in de categorie: The Class Best New Shared Development! We zijn ontzettend trots en wachten vol spanning de uitreiking af. Stemmen kan nog tot en met 9 november. Doet u mee?

  Lees verder >
 • 02-04-2019 - Door Tom Bloemen

  BOSS Business Tour TU Delft - LocHal Tilburg

  Vrijdag 29 maart 2019 ontvingen wij 25 studenten van de studievereniging BOSS van TU Delft, op locatie de LocHal in Tilburg. De hotspot van de Spoorzone was onderdeel van de tweedaagse BOSS Business Tour.

  Lees verder >

COVID-19

In deze bijzondere tijden werken wij gewoon door. Veelal digitaal en op afstand.

Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op