Bel direct: 088 - 0024300

Rob

Rob Beijer - Projectmanager

Detail: Een gebouw zit zo goed in elkaar en is zo mooi als een optelling van de details. Het kan alleen mooi worden als er voldoende aandacht is voor het uitwerken van de details. Hierbij is kennis en tijd nodig. Helaas ontbreekt dit teveel in het bouwproces. Met het bovenstaande in gedachten, stuur ik meer op de details om een beter gebouw en/of proces te krijgen.

  "Vertrouwen is goed,  controle is beter!!!"

  Met ruim 25 jaar ervaring op een breed scala aan complexe bouwprojecten heb ik een goed ‘fingerspitzengefühl’ opgebouwd waarmee ik ruim van te voren mogelijke conflicten zie aankomen en de aannemer hierop kan wijzen. Door mijn grote kennis van bouwbesluiten en bouwtechniek weet ik de rol van techneut uitstekend te combineren met leidinggevende, sociale en administratieve vaardigheden. Ik heb een buitengewoon kritisch oog en een hoge mate van accuratesse in het bewaken van de voortgang en kwaliteit van een bouwwerk.

  Schilderen is een van mijn leukste hobby's, ik heb er diverse prijzen mee gewonnen. Het is de kunst om mijn bouwkundige achtergrond te gebruiken met een vertaling naar 2 of 3 dimensies.

  Mijn nieuws

  • 23-10-2018 - Door Rob Beijer

   Projectmanagement Nationale Nederlanden

   Stevens Van Dijck is sinds een aantal jaren met een team van collega’s betrokken bij diverse projecten van Nationale Nederlanden.

   Lees verder >
  • 20-03-2016 - Door Rob Beijer

   Wigo4it gepubliceerd in The Other Office

   Het project Wigo4it is samen met 79 andere innovatieve werkplekken - van over de hele wereld - gepubliceerd in het boek: "The Other Office".

   Lees verder >

  Contact

  Wilt u passend advies voor uw organisatie?

  Neem nu contact op of bel direct: 088 - 0024300

  Aanmelden nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
  Stevens Van Dijck nieuwsbrief

  Volg ons op