Bel direct: 088 - 0024300
 • Home
 • René van Kooi

René

René van Kooi - Partner | Senior projectmanager

De perfecte bouwmanager voor uw project, is in mijn ogen de manager die naast de noodzakelijke expertise en ervaring, vooral de beste "klik" heeft met uw huisvestingsteam. Als project-/bouwmanager ben ik de afgelopen 25 jaar betrokken geweest bij veelal grootschalige nieuwbouw- en renovatieprojecten van initiatief- tot en met uitvoeringsfase. Samen met collega unitmanager Bram Priem ben ik verantwoordelijk voor de aansturing van de unit bouwmanagement.

"Project-Bouwmanagement  is maatwerk"

In projecten ben ik voornamelijk een teamplayer, met respect voor ieders discipline, expertise en sterk in het creëren van een setting waarin het beste van elke afzonderlijk projectteamlid naar boven komt. Waar nodig directief maar bij voorkeur in overleg sturend.

Als projectmanager maak ik mijzelf niet belangrijker dan de rest van het team, het projectbelang staat voorop. Ik zie mijzelf als de 'onzichtbare' scheidsrechter, die de teams in staat stelt van elk project een mooie en leuke wedstrijd te maken. Dan is mijn missie geslaagd!

Ik heb inmiddels ruim 25 jaar ervaring met het aansturen van een breed scala aan projecten als projectmanager en directievoerder. En dan het liefst projecten die veelal technisch en/of organisatorisch gezien complex van aard zijn. Daarnaast geef ik als consultant specialistische adviezen, bijvoorbeeld op het gebied van huisvesting, aanbesteden en contractvormen.

Mijn nieuws

 • 28-06-2018 - Door René van Kooi

  Musis Sacrum wint Gulden Feniks 2018

  Musis Sacrum is opnieuw in de prijzen gevallen. Het heropende concertgebouw heeft de prestigieuze NRP Gulden Feniks Award in de categorie ‘Renovatie’ gewonnen.

  Lees verder >
 • 19-06-2018 - Door René van Kooi

  Officiële opening Focus Filmtheater

  Zaterdag 16 juni vond de officiële opening plaats van het Focus Filmtheater in Arnhem.

  Lees verder >

Contact

Wilt u passend advies voor uw organisatie?

Neem nu contact op of bel direct: 088 - 0024300

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op