Bel direct: 088 - 0024300
 • Home
 • René Kabboord

René

René Kabboord - Senior projectmanager

Bijna 25 jaar ervaring in projectmanagement en directievoering; projecten variërend van kleinschalig tot zeer groot, nieuwbouw en renovatie en opdrachtgevers van particulier tot de grote ontwikkelaars en beleggers, overheden en retailketens; maar altijd met een "bite".

"Altijd projecten  met een "Bite"!"

Ik heb een grote ervaring in de ontwikkeling en uitvoering van projecten; Als projectmanager verdeel je de taken en legt de verantwoording waar deze behoort; beweeg je tussen de linies en loopt de gaten dicht. Het uitzetten van heldere processen met communicatielijnen is een tweede natuur; betrekt en enthousiasmeert; werken aan een succesvol proces is werken aan een succesvol project.

Mijn nieuws

 • 08-12-2021 - Door René Kabboord

  Start bouw Huntington expertisecentrum Topaz Overduin

  Zorgorganisatie Topaz krijgt een prachtig verpleeghuis in Katwijk. Locatie Overduin ligt aan de rand van de Zuidduinen in Katwijk aan Zee en is specifiek bedoeld voor mensen met dementie, Huntington en Korsakov.

  Lees verder >
 • 28-09-2020 - Door René Kabboord

  Home Shop Center Albert Heijn Bleiswijk opgeleverd

  Bleiswijk is met de oplevering van het Home Shop Center Albert Heijn 22.000 m² warehouse en kantoorruimte rijker. Het project is ontwikkeld door Borghese Logistics, ligt direct aan de A12 en werd begin september 2020 opgeleverd. Kenmerkend voor dit project is de bouwsnelheid, want in krap 10 maanden tijd is het hele complex door Pleijsier Bouw gerealiseerd.

  Lees verder >

COVID-19

In deze bijzondere tijden werken wij gewoon door. Veelal digitaal en op afstand.

Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op