Bel direct: 088 - 0024300

Marieke

Marieke Smit - Projectmanager

Marieke weet graag hoe iets technisch in elkaar zit. Hiervandaan is de passie voor de bouw ontstaan. Ze houdt ervan om in detail zaken uit te zoeken en uit te werken.

"Wat mijn baan zo leuk maakt? Het ene moment sta ik met mijn voeten in de klei om vervolgens op strategisch niveau mee te denken met het management!"

Ze is graag in de weer met (financiële) cijfers. Het ene moment met de voeten in de klei om vervolgens ook op strategisch niveau met het management mee te denken.

Als projectmanager is Marieke in haar element. Ze is graag in contact met alle betrokken disciplines waarbij ze altijd met een vast doel voor ogen naar het eindresultaat werkt. Het steeds weer met verschillende opdrachtgevers en projectteamleden werken zorgt er voor Marieke voor dat ieder project weer een nieuwe uitdaging is. Dit geeft haar veel energie.

Mijn nieuws

 • 12-04-2022 - Door Marieke Smit

  Behandelcentrum Voorburg uitgelicht in Bouwen aan de Zorg

  De splinternieuwe polikliniek van de Reinier de Graaf Groep in Voorburg is om meerdere redenen bijzonder. In de publicatie over dit nieuwbouwproject in Bouwen aan de Zorg is te lezen hoe dit hoogwaardige zorgcentrum is gebouwd op Romeinse fundamenten.

  Lees verder >
 • 08-02-2022 - Door Marieke Smit

  Livestream: Opening Behandelcentrum Voorburg

  Vandaag viert Reinier de Graaf de opening van het nieuwe Behandelcentrum Voorburg! Reinier de Graaf nodigt ons allen uit hierbij digitaal aanwezig te zijn en zal ons rondleiden door het gebouw.

  Lees verder >

COVID-19

In deze bijzondere tijden werken wij gewoon door. Veelal digitaal en op afstand.

Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op