Bel direct: 088 - 0024300
 • Home
 • Johan van Nijhuis

Johan

Johan van Nijhuis - Projectmanager

Geen gebouw is hetzelfde. Bij elk project zijn er nieuwe uitdagingen. Daarin bijt ik me graag vast, totdat duidelijk is hoe we samen tot een mooi eindresultaat komen.

  "Ik geef duidelijkheid en overzicht"

  Door duidelijkheid en overzicht ontstaan gestructureerde en doelgerichte processen. Ik hou van projectspecifieke uitdagingen. Voor de uitdagingen zoek ik naar de optimale mogelijkheden in samenwerking met de betrokken disciplines. Want dan ontstaat een team dat gezamenlijk werkt aan een tevreden opdrachtgever. 

  Ik heb ruim 15 jaar ervaring met het aansturen van diverse projecten als projectleider en directievoerder. Dit zijn met name nieuwbouw- en renovatieprojecten, die technisch en/of organisatorisch gezien complex van aard zijn. Voor verschillende opdrachtgevers coördineer ik het ontwerpproces, maak ik de technische uitwerking en begeleid ik de uitvoering met veel plezier. Elke dag geniet ik van mijn werk en hoop dit nog heel lang te blijven doen.

  Mijn nieuws

  • 18-03-2019 - Door Johan van Nijhuis

   Nieuw Theater aan de Parade - 's-Hertogenbosch

   Het afgelopen half jaar is intensief gewerkt aan de selectie/samenstelling van het team dat het ontwerp voor het nieuwe Theater aan de Parade in 's-Hertogenbosch zal gaan uitwerken.

   Lees verder >
  • 25-04-2018 - Door Johan van Nijhuis

   Focus Filmtheater klaar voor de opening

   Het nieuwe Focus Filmtheater Arnhem is opgeleverd en geopend voor het publiek.

   Lees verder >

  COVID-19

  In deze bijzondere tijden werken wij gewoon door. Veelal digitaal en op afstand.

  Lees meer

  Aanmelden nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
  Stevens Van Dijck nieuwsbrief

  Volg ons op