Bel direct: 088 - 0024300

Ieke

Ieke Selen - Projectmanager

Ieder bouwproject is als een muziekstuk, er zijn vele verschillende klanken die enkel door goed samenspel tot een kwalitatief goed muziekstuk leiden. Als projectmanager is het de kunst om de vele verschillende klanken die in een bouwproces klinken tot een muziekstuk te smeden.

"Kwaliteit door  samenspel"

Hoewel het samenwerken met gelijkgezinden meestal gemakkelijker verloopt vind ik het juist een uitdaging om met mensen van verschillende achtergronden te werken. In mijn vak maar ook in mijn hobby's zoek ik het samenwerken met verschillende mensen op. Ik zie het als grote uitdaging om van verschillende belangen één belang te smeden namelijk het neerzetten van een goed eindresultaat. Oprecht communiceren, gedisciplineerd werken en open staan voor vernieuwing zijn voor mij de sleutels tot succes.  


 

Mijn nieuws

 • 21-10-2019 - Door Ieke Selen

  Nieuwe gevel voor oude werkplaatsloodsen Wärtsilä

  Achter de steigers krijgt het al behoorlijk vorm: de nieuwe gevel van Wärtsilä vlakbij het spoor. De karakteristieke stijl van de werkplaatsloods wordt weer in ere hersteld.

  Lees verder >
 • 28-01-2019 - Door Ieke Selen

  Nieuwbouw clubgebouw Kynologenvereniging Zwolle van start!

  Op 14 januari 2019 is bouwbedrijf Kolthof in opdracht van ProRail gestart met de bouw van een nieuw clubhuis voor de Kynologenverenging Zwolle.

  Lees verder >

Contact

Wilt u passend advies voor uw organisatie?

Neem nu contact op of bel direct: 088 - 0024300

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op