Bel direct: 088 - 0024300

Ieke

Ieke Selen - Projectmanager

Ieder bouwproject is als een muziekstuk, er zijn vele verschillende klanken die enkel door goed samenspel tot een kwalitatief goed muziekstuk leiden. Als projectmanager is het de kunst om de vele verschillende klanken die in een bouwproces klinken tot een muziekstuk te smeden.

"Kwaliteit door  samenspel"

Hoewel het samenwerken met gelijkgezinden meestal gemakkelijker verloopt vind ik het juist een uitdaging om met mensen van verschillende achtergronden te werken. In mijn vak maar ook in mijn hobby's zoek ik het samenwerken met verschillende mensen op. Ik zie het als grote uitdaging om van verschillende belangen één belang te smeden namelijk het neerzetten van een goed eindresultaat. Oprecht communiceren, gedisciplineerd werken en open staan voor vernieuwing zijn voor mij de sleutels tot succes.  


 

Mijn nieuws

 • 30-11-2018 - Door Ieke Selen

  Renovatie voormalig Stedelijk Museum Zwolle

  Donderdagavond 29 november is door wethouder Monique Schuttenbeld en Vincent Robijn (directeur stichting Allemaal Zwolle) het startsein gegeven voor de restauratie van het Drostenhuis.

  Lees verder >
 • 13-11-2018 - Door Ieke Selen

  Eerste paal Alfa Accountants Leeuwarden

  Op 13 november 2018 is in Leeuwarden door wethouder Friso Douwstra en directievoorzitter van Alfa Accountants de eerste paal geslagen voor de bouw van een nieuw duurzaam kantoorgebouw.

  Lees verder >

Contact

Wilt u passend advies voor uw organisatie?

Neem nu contact op of bel direct: 088 - 0024300

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op