Bel direct: 088 - 0024300
 • Home
 • Hein Leuverink

Hein

Hein Leuverink - Projectmanager

Ik ben graag betrokken bij het hele traject van een bouwopgave. Van het vertalen van eisen en wensen van de gebruiker naar een passende oplossing tot en met het realiseren van deze oplossing. Om dit proces in goede banen te leiden, in samenwerking met een team van specialisten, vind ik het leukste aan mijn vak.

  “een project is teamwork”

  Ik ben ruim 15 jaar werkzaam als projectmanager en heb in deze periode aan diverse projecten gewerkt variërend qua omvang en inhoud. Ik probeer in elke opgave mijn eigen grenzen te verleggen qua kennis en ervaring. De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan als ontwerpmanager en bouwmanager van projecten in het onderwijs en maatschappelijk vastgoed.

  Wat mij aanspreekt in mijn rol als projectmanager is het multidisciplinaire karakter van zowel mijn functie als de projecten waaraan ik werk. Ieder project is uniek en vereist teamwork. Het is voor mij als projectmanager dan ook de kunst om de verschillende disciplines bij elkaar te brengen en te komen tot een optimaal projectresultaat. Door mijn open houding en duidelijke communicatie ben ik in staat snel mijn weg te vinden binnen organisaties en draagvlak te creëren voor oplossingen. 

  Mijn nieuws

  • 31-05-2021 - Door Hein Leuverink

   Eerste paal Gemini College Ridderkerk

   De eerste paal, confetti en toespraken: het was feest in Ridderkerk. Vorige week was het zover, de eerste paal van het nieuwe Gemini College werd geslagen. Wethouder Van Os hield ter ere van dit moment een korte toespraak. Het project kent een lange voorgeschiedenis en dat het gebouw er nu dan écht gaat komen zorgt voor veel blije gezichten.

   Lees verder >
  • 03-02-2020 - Door Hein Leuverink

   Oplevering Gemeentewerf Papendrecht

   De splinternieuwe Gemeentewerf in Papendrecht is vrijdag 31 januari jl. opgeleverd.

   Lees verder >

  COVID-19

  In deze bijzondere tijden werken wij gewoon door. Veelal digitaal en op afstand.

  Lees meer

  Aanmelden nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
  Stevens Van Dijck nieuwsbrief

  Volg ons op