Bel direct: 088 - 0024300
 • Home
 • Dieter Beijersbergen

Dieter

Dieter Beijersbergen - Adviseur

Communiceren, meedenken en elkaar helpen geeft het beste resultaat! Mijn functie bij Stevens Van Dijck is een veelomvattende: het ontwikkelen van werkplekconcepten in 3D schetsen, het maken van NEN 2580 meetstaten en ontruimingsplattegronden, en tevens ben ik uitvoerend netwerk/systeembeheerder. Mijn doel is om mensen te voorzien van mooi en duidelijk (beeld)materiaal om ze te helpen bij het goed uit kunnen voeren van hun werk of om een bepaald doel te bereiken!

"Nadenken over  anders werken"

Door onze permanente beschikking over alle informatie kunnen onze kantoren en werkplekken anders ingericht worden. Het 'nieuwe' werken, of mensenwerk, geeft een activiteiten gerelateerd kantoorconcept waarbij vooral nagedacht wordt over welke activiteiten op een kantoor plaats kunnen vinden.

Computer/bureauwerkzaamheden zijn niet meer de vanzelfsprekende activiteiten die men op kantoor uitvoert, dit kan plaats- en tijdonafhankelijk gebeuren met behulp van laptops, tablets en smartphones.  Kantoren bieden steeds meer de faciliteiten om elkaar te ontmoeten, informatie uit te wisselen en van elkaar te leren.

 


Mijn nieuws

 • 03-03-2020 - Door Dieter Beijersbergen

  Elke vierkante meter telt

  Bij vloeroppervlaktemetingen kunnen kleine verschillen grote gevolgen hebben. Elke vierkante meter vertegenwoordigt immers waarde. De Vereniging De Vierkante Meter (VM2) zet zich in voor kwaliteitsverbetering van vloeroppervlaktemetingen in Nederland. Wat een goed initiatief! Stevens Van Dijck is één van de mede-oprichters van de vereniging. Dieter heeft op dit moment zitting in het bestuur als secretaris. Reden om weer eens op te halen waar het ook alweer over ging - Dieter, hoe zat het ook alweer?

  Lees verder >
 • 08-07-2013 - Door Dieter Beijersbergen

  3D Space Planning steeds realistischer

  Om een beeld te krijgen van de uitkomsten van een werkplekonderzoek, maken we gebruik van de zogenaamde Space Planning.

  Lees verder >

COVID-19

In deze bijzondere tijden werken wij gewoon door. Veelal digitaal en op afstand.

Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op