Bel direct: 088 - 0024300
 • Home
 • Dick Westerduin

Dick

Dick Westerduin - Directeur | Partner | Senior projectmanager

Na mijn opleiding aan de TU Delft heb ik enkele jaren als architect gewerkt. Maar na een paar jaar bleek dat ik meer plezier had in de aansturing en coördinatie van het totale project. Zo profileerde ik me steeds meer als projectmanager en raakte het ontwerpen op de achtergrond.

  "Ambities  waarmaken!!"

  Met ruim 25 jaar ervaring op het gebied van projectmanagement en advisering merk ik hoe belangrijk plezier is. Hetzelfde geldt voor de mensen om me heen. Zowel zakelijk als privé geeft plezier energie en is het samenwerken met mensen een bron van inspiratie en creativiteit.

  Na enkele omzwervingen kwam ik via een eigen architectenbureau en verschillende projectmanagementbureaus in 2005 bij Stevens Van Dijck. Daar vorm ik samen met mijn kompanen en medepartners Roel en Ad de directie. Samen met ruim 30 collega's zijn wij u als klant van dienst bij het oplossen van vraagstukken op het gebied van huisvesting en vastgoed.

  Door mijn achtergrond als architect kan ik me als projectmanager goed inleven in de belevingswereld van de ontwerper. Dat communiceert makkelijk. Daarnaast vind ik de kwaliteit van architectuur belangrijk in projecten waaraan ik leiding geef. Samen met de opdrachtgever, gebruikers en het ontwerpteam werk ik aan de totstandkoming van gebouwen die functioneren zoals ontworpen. Gebouwen die een waardevolle toevoeging zijn voor hun omgeving. En uiteraard gerealiseerd binnen de afgesproken kaders van tijd, geld en kwaliteit; dat is immers mijn primaire taak als projectmanager.

  Mijn nieuws

  • 23-05-2016 - Door Dick Westerduin

   Een adviseur selecteren is net schansspringen

   Verslag van de tweede rondetafeldiscussie bij Stevens Van Dijck. Deelnemers geven voorbeelden en tips over de vraag hoe een opdrachtgever een goede inhoudelijk adviseursselectie kan organiseren.

   Lees verder >
  • 21-09-2015 - Door Dick Westerduin

   D&B: dezelfde ingrediënten, een andere manier van koken

   Directeuren Roel Smit en Dick Westerduin geven op het platform Bouw in Ontwikkeling hun visie op de contractvorm Design & Build.

   Lees verder >

  Contact

  Wilt u passend advies voor uw organisatie?

  Neem nu contact op of bel direct: 088 - 0024300

  Aanmelden nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
  Stevens Van Dijck nieuwsbrief

  Volg ons op