Bel direct: 088 - 0024300
 • Home
 • Astrid van Dun

Astrid

Astrid van Dun - Projectmanager

Een mens spendeert circa 90% van zijn leven binnenshuis, dan kan dit maar beter in een goede omgeving zijn!

  Geen dag is hetzelfde!

  Bouwen is een complex proces waarbij verschillende experts samen moeten werken. Ik geniet ervan om als schakel tussen deze experts het bouwproces te begeleiden. In mijn ervaring met infrastructurele projecten merkte ik dat mijn interesse lag bij het multidisciplinaire karakter van gebouwen en de diverse rollen die je hebt als projectmanager, geen dag is hetzelfde! Mijn enthousiasme wordt gewekt door de huidige uitdagingen waar de bouwwereld voor staat. Dat er nu bijvoorbeeld gebouwen zijn die meer energie leveren dan verbruiken vind ik erg mooi. En dat ik als projectmanager mijn steentje kan bijdragen aan het maken van mooie en functionele gebouwen, maakt dat ik met veel plezier mijn werk doe!

   

  Mijn nieuws

  • 07-05-2021 - Door Astrid van Dun

   Circulaire pantry's bij NN

   Deze pantry van één van de kantoren van Nationale Nederlanden ziet er prachtig uit, maar is op het oog niet zo bijzonder. Maar de pantry is bijna volledig gemaakt van hergebruikt materiaal, dus bijzonder is het zeker wél!

   Lees verder >
  • 20-11-2020 - Door Astrid van Dun

   Start renovatie Stedelijk Museum Schiedam

   Museumliefhebbers moeten het, helaas, voorlopig even zonder het Stedelijk Museum Schiedam doen. Het monumentale Sint Jacobs Gasthuis waarin het museum sinds 1940 is gehuisvest, is aan grondige renovatie toe. Na een lange periode van voorbereiding is de volgende fase aangebroken: BURGY Bouwbedrijf, gespecialiseerd in klassiek bouwen, heeft deze maand de sleutel in ontvangst mogen nemen waarmee de uitvoering officieel van start is gegaan.

   Lees verder >

  COVID-19

  In deze bijzondere tijden werken wij gewoon door. Veelal digitaal en op afstand.

  Lees meer

  Aanmelden nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
  Stevens Van Dijck nieuwsbrief

  Volg ons op