Bel direct: 088 - 0024300

VASTGOEDADVIES

De vraag naar vastgoed en de visie op vastgoed veranderen voortdurend en wordt gedefinieerd door de ontwikkelingen in de markt en de betrokken organisaties. Als eigenaar van vastgoed betekent dat dat u continu met uw vastgoed bezig bent. Beheren, onderhouden, onderhoudsplannen maken, tekeningen beheren, verkopen of aankopen, leegstand oplossen, voldoen aan duurzaamheidseisen, haalbaarheidsanalyses maken, uw portefeuille doorlichten en meetstaten maken. Daarbij zijn termen als duurzaamheid, waardevermeerdering, risico beheersing en rendement sleutelbegrippen.

Onze ervaren adviseurs begrijpen dat en concentreren zich volledig op uw doelen en belangen om uw plannen en ideeën haalbaar te maken. Daarbij werken onze tweetalige medewerkers gemakkelijk met zowel nationale als internationale cliënten.

Gerelateerde projecten

NWO DEN HAAG
Voor de plaatsing in een van de vastgoedfondsen van DEKA heeft Stevens Van Dijck de technische due diligence en technische ondersteuning geleverd in de acquisitiefase van het project.

Lees meer >

Danone Utrecht
Realisatie nieuw onderzoekscentrum voor de Baby and Medical Division van Danone.

Lees meer >

TDD Beursgallery Rotterdam
Voor Allianz Real Estate France is technische due diligence geleverd in de acquisitiefase van het project.

Lees meer >

DSV Logistics
Naast due diligence heeft Stevens Van Dijck voor belegger GLL Real Estate Partners uit München ook de monitoring tijdens de uitvoering gedaan van dit state of the art warehouse.

Lees meer >

Hotelschool Amsterdam
De Hotelschool Den Haag heeft voor de nieuwe vestiging in Amsterdam een voormalig kantoorpand aan de Jan Evertsenstraat, in samenwerking met Pronam b.v. herontwikkeld.

Lees meer >

COVID-19

In deze bijzondere tijden werken wij gewoon door. Veelal digitaal en op afstand.

Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op