Bel direct: 088 - 0024300

BOUWADVIES

Als bouwmanager kun je niet succesvol opereren zonder een gedegen kennis van bouwtechniek. Onze adviseurs en specialisten kunnen plannen beoordelen op hun merites.

Zij worden ingeschakeld om bouwplannen in de vorm van een second opinion te beoordelen, om schadegevallen te onderzoeken en ze ondersteunen de bouwmanagers bij het evalueren van ontwerpvoorstellen van ontwerpende adviseurs.

Het kan gaan om elementaire technische oplossingen maar ook om het beoordelen van plannen op gebruiks- en beleggingswaarde waarbij criteria als flexibiliteit en indelingsmogelijkheden een rol spelen.

Gerelateerde projecten

DSV Logistics
Naast due diligence heeft Stevens Van Dijck voor belegger GLL Real Estate Partners uit München ook de monitoring tijdens de uitvoering gedaan van dit state of the art warehouse.

Lees meer >

Kantoorgebouw Eiffel te Arnhem
Stevens Van Dijck / Watts heeft naast due diligence voor belegger Mondia Investments BV ook de monitoring tijdens de uitvoering verzorgd alsmede de opleveringsbegeleiding.

Lees meer >

Lyceumkwartier Doetinchem
Stevens Van Dijck / Watts heeft naast due diligence voor belegger Mondia Investments ook de monitoring tijdens de uitvoering verzorgd alsmede de opleveringsbegeleiding.

Lees meer >

NWO DEN HAAG
Voor de plaatsing in een van de vastgoedfondsen van DEKA heeft Stevens Van Dijck de technische due diligence en technische ondersteuning geleverd in de acquisitiefase van het project.

Lees meer >

COVID-19

In deze bijzondere tijden werken wij gewoon door. Veelal digitaal en op afstand.

Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op