Bel direct: 088 - 0024300

LANGE TERMIJN HUISVESTINGSPLANNEN

Veel organisaties maken gebruik van verscheidene gebouwen op diverse locaties. Juist dan is het noodzakelijk om inzicht te hebben in het gebruik, de ontwikkeling, de noodzakelijke investeringen en de exploitatielasten op lange of middellange termijn.

Het (Middel)Lange Termijn Huisvestingsplan ((M)LTHP) geeft u dit inzicht. Eerst brengen wij per gebouw de huidige situatie in beeld. Het gaat om het gebruik, de oppervlakte, de staat van onderhoud, de energieprestatie, de kapitaal- en exploitatielasten etc. Deze verwerken we in een daartoe ontwikkeld model waardoor u in één oogopslag een overzicht heeft van alle relevante kenmerken van uw vastgoed.

Vervolgens voeren we diverse scenario's in. Bijvoorbeeld krimp of uitbreiding. Of een opwaardering en/of verduurzaming van gebouwen. Doordat het model gekoppeld is aan ruimtestaten en investeringsmodules is dit een kwestie van een 'druk op de knop'. U ziet in het model meteen welke gevolgen dit heeft voor uw vastgoed en met name voor de kapitaal- en exploitatielasten. Dit betekent dat u vroegtijdig kunt sturen om budgetten te reserveren of contracten op te zeggen. Periodiek actualiseren wij het model voor u.

Gerelateerde projecten

Metamorfose Logius - Binnenlandse Zaken
"Het Nieuwe Werken", huisvesting- werkplekconcept, digitalisering, houding- en gedrag, ICT en duurzame bedrijfsvoering.

Lees meer >

Nieuwbouw Sanquin gebouw Y
Nieuwbouw divisies Productie en Research, gebouw Y.

Lees meer >

COVID-19

In deze bijzondere tijden werken wij gewoon door. Veelal digitaal en op afstand.

Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op