Bel direct: 088 - 0024300

BOUWMANAGEMENT

Het bouwproces is complex. Er zijn vele randvoorwaarden, factoren en risico's. En er zijn vele wegen om van idee te komen tot een opgeleverd gebouw. Maar wat is nu de goede weg? En leidt die weg gegarandeerd tot een resultaat dat alle verwachtingen waarmaakt?

Dat is nu de professie van de bouwmanager. Om als regisseur de weg te bepalen en het proces te beheersen. Om als dirigent de spelers te laten samenwerken.

Onze bouwmanagers zijn - in lijn met onze filosofie - procesmanagers met een gedegen materiekennis die zowel op proces als op inhoud sturen. De borging voor een optimaal resultaat.

Gerelateerde projecten

Musis Sacrum
Het Musis Sacrum is volledig gerenoveerd. Een groot gedeelte is gesloopt en daar is een stuk nieuwbouw voor in de plaats gekomen. Stevens Van Dijck verzorgde de procesmonitoring en de kwaliteitscontrole in de engineering- en realisatiefase.

Lees meer >

Tijdelijke huisvesting Tweede Kamer
In opdracht van het Rijksvastgoedbedrijf mag Stevens Van Dijck de komende jaren als ontwerpmanager werken aan de tijdelijke huisvesting van de Tweede Kamer.

Lees meer >

Rijndam Revalidatie
Rijndam Revalidatie biedt revalidatiezorg op verschillende locaties in Rotterdam en omstreken. Rijndam Revalidatie is specialist in complexe revalidatievraagstukken voor kinderen, jong volwassenen en volwassenen en wil blijvend voorop lopen in zowel de patiëntenzorg als in opleiding en (wetenschappelijk) onderzoek. Stevens Van Dijck gaf leiding aan het programma Bouw en vervulde daarin de rol van bouwdirecteur en projectmanager.

Lees meer >

Nieuwbouw logistiek centrum Expeditors
Op Schiphol Logistiek park is eind 2017 het nieuwe logistieke centrum voor Expeditors International B.V. opgeleverd. Het gebouw wordt gebruikt als centraal distributiecentrum voor Noordwest-Europa.

Lees meer >

Herontwikkeling Mgr. Frencken College
Stevens Van Dijck heeft o.a. de haalbaarheidsstudie verricht en heeft samen met de gemeente Oosterhout de aanbestedingsprocedure georganiseerd.

Lees meer >

COVID-19

In deze bijzondere tijden werken wij gewoon door. Veelal digitaal en op afstand.

Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op