Bel direct: 088 - 0024300

Wigo4it verhuist!

2013-10-16
    Roel Smit - Directeur | Partner | Senior projectmanager

’Lifetime Learning’ en het bevorderen van de interactie tussen de teams om kennisdelen te stimuleren is primair de belangrijkste doelstelling voor de nieuwe huisvesting voor de innovatieve ICT-dienstverlener voor sociale diensten van de vier grootste gemeenten van Nederland, Wigo4it.

Een jaar geleden hebben Stevens Van Dijck en Wigo4it de handen ineen geslagen om gezamenlijk een ambitieuze planning te realiseren. In oktober 2012 is een business case opgesteld met als doelstelling de eenmalige investering binnen 5 tot 7 jaar terug te verdienen door dalende exploitatielasten.

Met dit als vertrekpunt is gestart met een programma van eisen en een locatiestudie. Dynamiek en bereikbaarheid in een inspirerende omgeving heeft Wigo4it er uiteindelijk toe doen besluiten om te kiezen voor het gebouw Stichthage, strategisch gelegen boven op Den Haag Centraal Station.

Na aanbesteding is Zenber Interieurarchitecten geselecteerd om het ontwerp te realiseren. Het ontwerp faciliteert samenwerking, kennisdeling en op eigentijdse wijze de ambities van de innovatieve ICT-organisatie. Naast het intern kennisdelen is expliciet gekozen om ruimte te bieden aan ‘start ups’ zodat nieuwe en frisse input van externen de organisatie binnenstroomt. Een deel van het interieur is bewust tot stand gebracht met behulp van social return om ook in de samenleving bij te dragen aan mensen en organisaties die een ’drive hebben en willen leren om verder te komen’.

Na de aanbesteding van het ontwerp heeft afgelopen zomer de realisatie plaats gevonden. In alle onderdelen gedurende het gehele proces is de organisatie sterk betrokken geweest om zo voldoende draagvlak te creëren voor de verhuizing en nieuwe manier van werken. Sinds 1 oktober werkt Wigo4it, naar volle tevredenheid, in de nieuwe werkomgeving.

Kijk ook op: http://www.wigo4it.nl/wigo4it-verhuist/

Wigo4it 2

Gerelateerde projecten

 

Contact

Wilt u passend advies voor uw organisatie?

Neem nu contact op of bel direct: 088 - 0024300

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op