Bel direct: 088 - 0024300

Ontwikkeling wetenschappers

2012-04-25
Thema's :
    Dieter Beijersbergen - Adviseur

Wetenschappers ontwikkelden een manier om geprinte elektronica te beschermen. Hierdoor kunnen tv’s worden ontwikkeld die zo dun zijn als papier.

“De nieuwe techniek, die beschreven staat in wetenschappelijk tijdschrift Science, legt enkel een laagje over de geleiders. Deze 1 tot 10 nanometer dikke, polymeer laag kan tijdens het printen al worden aangebracht. Daarnaast is de laag erg goedkoop, milieuvriendelijk en flexibel.”

Uitvindingen zoals deze kunnen een grote invloed hebben op de manieren van werken in de samenleving. Communicatie wordt steeds meer flexibel en draagbaar en wordt daardoor overal mogelijk. Als gevolg hiervan kunnen medewerkers ook buiten kantoor steeds beter hun werkzaamheden uitvoeren. Of even tussendoor.

Bij het nadenken over indelingen van kantoren speelt de inrichtingsgraad een belangrijke rol. Dit is het percentage van het aantal medewerkers dat op een kantoorvloer aanwezig is over de dag. Nieuwe uitvindingen zoals omschreven, waardoor mensen makkelijker ‘buiten de deur’ kunnen werken, hebben dus direct of indirect een gevolg voor de huisvesting van een kantoor. Eén van de aandachtspunten bij het maken van een concept indelingsplan!

Contact

Wilt u passend advies voor uw organisatie?

Neem nu contact op of bel direct: 088 - 0024300

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op