Bel direct: 088 - 0024300

Warehouse Fokkerpark unit 2B - Oude Meer

2018-11-29
    Mario van den Born - Projectmanager

Onder de aanvliegroutes van luchthaven Schiphol is, op het vroegere fabrieksterrein van vliegtuigfabrikant Fokker, het Fokker Logistics Park opgericht.

Prologis Fokker Logistics Park is het grootste particuliere logistieke bedrijvenpark in Europa met directe luchthaventoegang. Het park biedt maximale flexibiliteit in termen van ruimte en opzet. Het park wordt uitgebreid met een nieuwe built-to-suit ontwikkeling. DC2B, een distributiecentrum van 11.000 m², is momenteel in ontwikkeling en is beschikbaar voor verhuur vanaf medio 2019.

Op de kavel 2B wordt deze nieuwe logistieke bedrijfshal met kantoren gerealiseerd. Het pand flankeert direct aan de unit van perceel 2A en vormt een vrijwel identieke kopie.

Het Fokker Logistic Park heeft een gemeenschappelijk entreegebied en vormt een beveiligde omgeving voor de aanwezige gebruikers.

Stevens Van Dijck is op dit project gedelegeerd opdrachtgever en verantwoordelijk voor de realisatie van dit project. In deze rol wordt de aannemer aangestuurd, die de verantwoordelijkheid draagt om het pand volledig turnkey op te leveren.

Passend bij de duurzaamheidsambitie van Prologis, is het eindresultaat een duurzaam logistiek gebouw met een BREEAM score ‘Very Good’. Hiervoor zijn diverse duurzaamheidsmaatregelen toegepast, waaronder LOW-E helderstralers in de bedrijfshal, een hoge isolatiewaarde voor de gevels en het dak en is LED-verlichting toegepast.

Sectoren

Gerelateerde projecten

COVID-19

In deze bijzondere tijden werken wij gewoon door. Veelal digitaal en op afstand.

Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op