Bel direct: 088 - 0024300

Waard om voor te werken

2017-04-07
    Roel Smit - Partner | Senior projectmanager

Trots op 25 jaar Stevens Van Dijck. Als wij terugblikken dan zien wij; dat we hebben gewerkt aan vele mooie projecten, maar dat er veel veranderd is aan de manier van bouwen. Wij zien ook dat de eisen die wij stellen, maar ook zeker de eisen die de gebruiker stelt, aan een gebouw veranderd zijn.

Daarom kijken wij liever vooruit en dat doen wij graag samen. Samen met u; onze opdrachtgevers, adviseurs, aannemers, ontwikkelaars en eenieder die onze passie voor Betere Gebouwen deelt.

BETERE GEBOUWEN | Waard om voor te werken
Betere Gebouwen is dé plek om uw visie te delen. Het onafhankelijke platform deelt namelijk de visie en kennis van een tal van collegae uit onze branche.

Zo gaat Paul de Ruiter in op hoe een beter gebouw ontstaat, deelt Paul van Bergen zijn visie, en vertelt Cees van der Zande - directeur Strategisch Vastgoed Reinier Haga Groep wat voor rol vastgoed speelt in de zorg.

Deel uw visie
Wij zijn nog lang niet klaar met delen. Graag horen wij van u: Wat vindt u Betere Gebouwen? Hoe zorgt u ervoor dat een gebouw duurzaam is? Of dat een gebouw langdurig en gezond functioneert. Wellicht bent u een geheel andere mening toebedeeld. Schroom niet en deel uw mening via post@stevensvandijck.nl.

Samen maken we Betere Gebouwen

COVID-19

In deze bijzondere tijden werken wij gewoon door. Veelal digitaal en op afstand.

Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op